2777
2789
نه میگفت جدا بشیم بعد باهام رابطه نداشت نزدیکمم نمیود همش با دوستاش بود ...اصلا کشش نداشت هنش قیافم ...

زیبایی نسبیه ، من موندم چرا پس اومدن خواستگاری ! رابطه ؟ یعنی عقد بودین ؟ پس چرا میگین نامزد ؟ ایشون یعنی آمدن جلو قیافتون رو ندیدن ؟ نامزد کردین و نشون شدین باز قیافه رو ندیدن ؟ اومدن عقد کردن و باز ندیدن قیافه رو ؟ عجب !!! همون بهتر از این آدم سمی جدا شدین ! این بار خواستین ازدواج کنین قبل از عقد حتما چند ماه نامزد باشین و معاشرت کنین اخلاقای سمی دیدین جدی بگیرین 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با واسطه خواهرش اومدن خواستگاری سنتی بود عاشفم نبود که

خب قیافه رو دیده دیگه از اول! قایم نکردی که ! قیافه مشخصه ! مشکل از ایشون بوده ! 

خودش چه تحفه ای بود حالا معمولا پسرای بیعرضه از این حرفا میزنن

والله ما بیرون هر چی میبینیم دخترا معمولا از پسرامون قیافه ها بهتره ! کلا بعضی پسرا هم توقع جنیفر لوپز دارن ولی خودشون هیچی نیستن 

والله ما بیرون هر چی میبینیم دخترا معمولا از پسرامون قیافه ها بهتره ! کلا بعضی پسرا هم توقع جنیفر لو ...

اره ببخشید معمولا اونایی که خودشون هیچ گوه خاصی نیستن از این حرفا میزنن اعصابم خورد شد   

توچی جواب اون خودعن پندارو نمیدادی ؟ توام ی عیبی ازش میگرفتی مسخرش میکردی مثلا میگفتی خوشبحال رونالد ...

دیگه خانوادم پشتم نبودن هر بار میرفتم قهر بابام میگفت اینجا نیا جدا شدم مهریه نگرفتم ...بابام خیلی مخالف طلاق بود تازه میدونست دست بزن داره بهش هیچی نمیگفت هیچی به قرآن قسم 

اره مردا اینو نمیدونم از کجا یاد گرفتن که اعتماد به نفس طرفو بگیرن اما خوب ممکنه مدت کوتاه جواب بگیر ...

خب اعتماد به نفس طرفو میکوبن بعضیا باورشون میشه متاسفانه 

اره ببخشید معمولا اونایی که خودشون هیچ گوه خاصی نیستن از این حرفا میزنن اعصابم خورد شد

زن داف و پلنگ میخواست گفتم خوب تو دیدی من کارمند ساده بودم چرا گفتی عقد کنیم هیچی نمیگفت...

دیگه خانوادم پشتم نبودن هر بار میرفتم قهر بابام میگفت اینجا نیا جدا شدم مهریه نگرفتم ...بابام خیلی م ...

میگم چرا حاضر جواب نبودی ،حاضر جوابی که لشکر کشی نمیخواد 

بدون دعوا و بحث جواب طرقو میزاری تو کاسش عین خودش