2777
2789

من یازدهمم... امسال بالاترین ترازم ۵۹۰۰ بوده...

لطفا بگید چجوری میخونید، چقدر تست میزنید و درکل هرچی لازمههه

اللهم عجل لولیک الفرج✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تستای اشتباهتو علامت گذاری کن دوباره بزنشون سه بار چهار بار اگه تجربی هستی جز به جز زیست و شیمی بخون

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

سلام عزیزمروش مطالعه و تست زنی و برنامه ریزی تون اصولی باشه

سلاام

خب میدونم باید اصولی باشه ولی نمیدونم اصولی دقیقا ینی چجوری🥲

مشاورم که حالا زیرِ ماهی ۱ تومن نیست... واقعا نمیدونم چیکار کنم

اللهم عجل لولیک الفرج✨

من پایین ترین ترازم 5 و 900 بوده

میانگین ترازم 6 و 400 ئه

چون 6 ساله قلمچی میرم، توی راهنمایی دستم اومد چجور بخونم

الان که اخر ساله دیگه

اما کلا، بودجه بندی درس ها رو باید نهایت تا دوشنبه قبل ازمون ببندی، و سه شنبه و چهارشنبه و پنج شنبه فقط تست کار کنی

و از شنبه تا دوشنبه ای که میخونی، هر روزش باید مهم ترین درس تخصیصت رو داشته باشی، مثلا اگه تجربی هستی هر روز باید زیست رو بخونی، و 3 درس دیگه رو بینشون چرخشی بذاری

و اینجور باشه که شنبه 3 ساعت زیست میخونی

یکشنبه 3 ساعت باید تست مبحثی دیروزش رو بزنی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

تستای اشتباهتو علامت گذاری کن دوباره بزنشون سه بار چهار بار اگه تجربی هستی جز به جز زیست و شیمی بخون

اره تجربی‌ام

هرچییی این زیست و میخونم باز یه چیز جدید روووو میکنه آزمون

اللهم عجل لولیک الفرج✨

سلاامخب میدونم باید اصولی باشه ولی نمیدونم اصولی دقیقا ینی چجوری🥲مشاورم که حالا زیرِ ماهی ۱ تومن نی ...

نیازی به مشاور نیست 

اصولش رو با کمی سرچ خودتون میتونید پیدا کنید

مثلا برای روش مطالعه یه نکته ای که هست اینه که روش هر کسی مختص خودشه و شما باید آنقدر روش های مختلف رو بسنجی تا به بهترینش برسی با توجه به نتیجه آزمون ها ببینی تو کدوم روش پیشرفت حاصل شده

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

من پایین ترین ترازم 5 و 900 بودهمیانگین ترازم 6 و 400 ئهچون 6 ساله قلمچی میرم، توی راهنمایی دستم اوم ...

مرسییی واقعاا

منم از نهم میرم قلمچی اون موقع ترازام همه بالای ۶۰۰۰ بود الان نمیدونم چرا طلسم شدهه

تو مدرسه نمره هام خوبه قلمچی نمیدونم چرا همچین میشه

اللهم عجل لولیک الفرج✨

یکی از اشتباهایی که تو قلمچی انجام میدادم این بود که نمیتونستم زمان کنترل کنم حتما زمان کنترل کن اول یبار سریع سوالا رو ببرس کن اون سوالایی که میتونی جواب بدی علامت بزن بعد اینکه همشون زدی دور دوم اگر فرصت شد بیا اونایی که احتمال میدی درست میزنی بزن و اینکه تو دفترچه برای هرکدوم تایم زده سعی کن تو اون تایم بزنی حتما هدف گزاری کن

نیازی به مشاور نیست اصولش رو با کمی سرچ خودتون میتونید پیدا کنیدمثلا برای روش مطالعه یه نکته ای که ه ...

مشکلم اینه که مطالعم سینوسیه.. یکی دو روز خوب میخونم باز یه روز نمیتونم زیاد بخونم.. دست خودمم نیست 

اللهم عجل لولیک الفرج✨

مرسییی واقعاامنم از نهم میرم قلمچی اون موقع ترازام همه بالای ۶۰۰۰ بود الان نمیدونم چرا طلسم شدههتو م ...

دبیرستان فرق داره

البته من از نظرم ذبیرستان بهتر از راهنمایی چون مباحث راهنمایی قاتی پاتیه اعصاب ادم خورد میشه معلوم نیست وقتی علوم میزنی داری فیزیک میزنی یا شیمی میزنی 

من پایین ترین ترازم 5 و 900 بودهمیانگین ترازم 6 و 400 ئهچون 6 ساله قلمچی میرم، توی راهنمایی دستم اوم ...

ایشون هم چندتا از اصول رو گفتن

دم شما گرم❤️

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم