2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا خسته نباشی 🤣راهنمایی دیگه ای نداری؟

بخون بچه نیستی که جایزه بدن 

عادت بده به زیاد خوندن خودتو وگرنه دهم افت میکنی

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
بخون بچه نیستی که جایزه بدن عادت بده به زیاد خوندن خودتو وگرنه دهم افت میکنی

همیشه میخونم اما ایندفعه نمیدونم چم شده 

حتی یه بار ۴ تا امتحان هم دادم اما اینبار نمیدونم 

همیشه میخونم اما ایندفعه نمیدونم چم شده حتی یه بار ۴ تا امتحان هم دادم اما اینبار نمیدونم

عب نداره یکم بخواب یا استراحت گن بعد پاشو کم کم بخون فیلم آموزشی ببین اگه حوصله خوندن نداری

عبادت می‌کنی بگذر زعادت...نگردد جمع عادت با عبادت..گر خدا داری ز غم آزاد شو...از خیال بیش و کم آزاد شو
خی میخوای چکار‌کنی نی نی‌سایت حذف کن بجا وقت تلف کردن اینجا برو بخون

اصلا نمیتونم بخونم

سمت کتاب که میرم میخونم هیچی نمی‌فهمم

یا اصلا نگاه کتاب میکنم حالم به هم میخوره

عب نداره یکم بخواب یا استراحت گن بعد پاشو کم کم بخون فیلم آموزشی ببین اگه حوصله خوندن نداری

از استرس نمیتونم بخوابم 

تازه اگه بخوابم ۴یا۵ ساعت میخوابم بعدش باید تا صبح بیدار باشم که نمیتونم 

مگم از علوم شروع کنم بخونم دوباره میگم مطالعات امتحان دارم اول اونو بخونم از همه مهم تره 

گیج شدم نمیدونم چیکار کنم

مگم از علوم شروع کنم بخونم دوباره میگم مطالعات امتحان دارم اول اونو بخونم از همه مهم تره گیج شدم نمی ...

وا مطالعات بخون دبگه حفظش کن

برو درستو بخون دیگه

با روش تند خوانی علاقه هم پیدا میکنی من خودم اینطورمتوی ایتا چند تا ویدیو اصلی رو ببین اگه لینک کانا ...

میشه بی‌زحمت بدی 

استرس دارم که درس نمیخونم فردا گند میزنم اما نمیتونم برم سمت کتاب 

میشه بی‌زحمت بدی استرس دارم که درس نمیخونم فردا گند میزنم اما نمیتونم برم سمت کتاب

جست و جو بزن تند خوانی و تقویت حافظه 

توی بیو زده:آموزش تخصصی با امیر حسین عمادی 

۱۴۲k هم عضو داره