2777
2789
عنوان

بگید اشتباه فهمیدم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاچون قبلا برخوردم به این موارد و از همین نقطه حرفو پیش میکشنیکیشون یه بار پرسید چجوری اون ناحیه ...

بعد آخرش بهت پیشنهادی چیزی داد؟؟؟

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

چرا اینا میان این سوالا رو از تو میپرسن ،اینجوری ک شما گفتی هی برات پیش اومده انگار پزشکی ،پرستاری،م ...

الان غیر مستقیم می فرمایید من میخوام این اتفاق بیفته یا مقصر منم؟ یا نه فقط کنجکاو شدید؟

الان غیر مستقیم می فرمایید من میخوام این اتفاق بیفته یا مقصر منم؟ یا نه فقط کنجکاو شدید؟

چرا من باید بگم ک دوسداری این اتفاق بیوفته ؟ فقط کنجکاو شدم 

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

به خداااومدم سرکار ولی همش یادم میفته چندشم میشهتازه شمارشم داده زنگش بزنمچندش

پاک کن شمارشو 

دیگه بهش فکر نکن ادم مریض زیاده 🫠

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401 

چرا من باید بگم ک دوسداری این اتفاق بیوفته ؟ فقط کنجکاو شدم

اها خب

بهم میگن مهربون و عاقلی

شاید با ارامش که صحبت میکنم باهاشون یا اینکه روابط اجتماعیم خوبه و ارتباط میگیرم اینا خب گرایششون اینه دیگه زیادم شده حسشون میگیره

نمیدونم والا

پاک کن شمارشو دیگه بهش فکر نکن ادم مریض زیاده 🫠

وای نه زنگش نمیزنم که

گفت شمارتو بده عمدا من از اون گرفتم که شمارم نیفته دستش

والا به خدا ادم دیگه نباید با کسی حرف بزنه انگار

وای نه زنگش نمیزنم کهگفت شمارتو بده عمدا من از اون گرفتم که شمارم نیفته دستشوالا به خدا ادم دیگه نبا ...

خوب کاری کردی ، معلوم نیست میخواسته با شمارت چه کار کنه 

اره واقعاااا

یک جور تلخ آرومم...                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2219401