2777
2789

لطفا اگر میشه راهنماییم کنید ممنون 

سه ماه کمپ بوده مصرفش شیشه و هروئین بوده با خواست خودش رفته 

اهل رفیق بازی نیست 

اهل بد دهنی و کتک زدن نیست 

همیشه طرف من بوده نه خانوادش 

همیشه هم بهم محبت کرده کلا بگم مرد خوبیه و دوستش دارم تنها مشکلش مواد کشیدن بوده چند بار رفته کمپ ولی هر سری 20 روز کمپ بوده الان 3 ماهه رفته 

الان نمیدونم اومد باید باهاش چطور رفتار کنم اگر پول خواست بهش بدم بهش بگم بره دنبال کار یا نه 

انگار یه آدم غریبه میخواد بیاد خونمون چرا من اینجوری شدم 

اینم بگم این چند ماه بدترین روزای زندگی من بوده از طرفی مریضی داشتم شیمی‌درمانی میشدم از یه طرف کرایه خونه خرج خونه قسط و خرج دوا دکتر و بدترین روزای زندگیم بوده و من تنها بودم الانم درگیر همین موضوعات هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم عادی باش

بد باهاش رفتار نکن

تشویقش کن 

و خرج هارو هم باهم بدید

نصف مردم ایران درگیر شیشه و.... هستن تازه افتخارم میکنن و ترکم نمیکنن

همین که شوهرت اراده داشته رفته خیلی عالیه تشویقش کن که استمرار شو حفظ کنه

بهترین کار اینه بهش حس اعتماد بدی 

یعنی جوری رفتار کن که من بهت اعتماد دارم و میدونم دوباره سمت مصرف نمیری

برنامه اش برای بعد ترک چیه ؟ 

مشاوره ، کلاس و ... در مورد ترک اعتیادش نمیخواد بره؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم
هیچی... با آغوش باز و خوشحالی و ماچ و بوس و گل و شیرینی... و آهنگ شاد...

جدی میگی واقعا دلم از این پره تو بدترین شرایط زندگیم نبوده الان مثلا چیکار کرده که بهش محبت کنم دلم میخواد پترکونمش 

آره پول بده. تو ذوقش بخوره هزار تا فکر و خیال میکنه. سه ماه کم نیست ان شاءالله ک ایندفعه واقعا ترک کرده. مرد باید بره سر کار. بیکار بمونه ممکنه هر کار نادرستی رو بکنه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
بهترین کار اینه بهش حس اعتماد بدی یعنی جوری رفتار کن که من بهت اعتماد دارم و میدونم دوباره سمت مصرف ...

کلاس میره ولی کلا از اولم از جاهای شلوغ و رفت و آمد و حرف زدن توی جمع خوشش نمیومد تو خونه میگفت می‌خندید تو جمع شلوغ و مهمونی انگار از همه طلب کار بود ساکت می‌شست یه گوشه 

آره پول بده. تو ذوقش بخوره هزار تا فکر و خیال میکنه. سه ماه کم نیست ان شاءالله ک ایندفعه واقعا ترک ک ...

من دلم از این پره تو بدترین شرایط زندگیم نبوده 3 ماه رفته کمپ خرده خوابیده دلم میخواد اومد باهاش سر سنگین باشم بهش بگم چقد سختی کشیدم بهش بگم؟؟ 

جدی میگی واقعا دلم از این پره تو بدترین شرایط زندگیم نبوده الان مثلا چیکار کرده که بهش محبت کنم دلم ...

چرا کار بزرگی کرده. به خاطر زندگیش رفته ترک کرده. حال شما هم ان شاالله روز به روز بهتر بشه.🌹⚘❤ 

کلاس میره ولی کلا از اولم از جاهای شلوغ و رفت و آمد و حرف زدن توی جمع خوشش نمیومد تو خونه میگفت می‌خ ...

بعد ترک خیلی مهمه 

چون شیشه داستانش فرق داره 

اگه مثلا بعده ترک تریاک طرف بعد یکسال تبدیل به یه ادم عادی میشه 

برای شیشه بعده ۳ سال تبدیل به فرد عادی میشه

چون خیلی سنگینه ، بیشتر وابستگیه شیشه روانی هست 

یعنی همسرت تو کمپ  خیلی درد جسمی نکشیده و از طرفی تازه بعده ۳ ماه خلا شیشه رو تو زندگیش احساس میکنه 

اینارو گفتم که بدونی از ۱۰۰ درصد ماجرای ترک اعتیادش فقط ۱۰ درصدش ماله کمپه

اون ۹۰ درص دیگش مربوط به موندن و حفظه پاکیش هست 

و چون وسوسه ی شیشه زیاده کارشو سخت میکنه 

اما همسرت یه پله جلو هست چون خودش خواسته ترک کنه

باید یادبگیزه ذهنش رو چطور موقع وسوسه کنترل کنه

باید یادبگیره از هرچیز و هرشخص که اونو یاد مواد میندازه دوری کنه ، شده حذف شماره ی یه ساقی از گوشیش باشه

به خودش اعتماد نداشته باشه نگه حالا یه شماره تو گوشیم باشه مورد نداره منکه زنگ نمیزنم 

باید با خودش بگه  ممکنه باز خطا کنم 

پس باید از همه چیز بترسه 

از خیابونی که قبلن توش مواد خریده ، از مکانی که قبلا توش مصرف کرده ، از رفیقی که قبلا با هم‌مواد کشیدن و...

چون همشون زمینه ساز مصزف دوبارن

همه ی اینا اموزش میخواد

من دلم از این پره تو بدترین شرایط زندگیم نبوده 3 ماه رفته کمپ خرده خوابیده دلم میخواد اومد باهاش سر ...

فردا و همون اول نه. بزار دو سه روز بگذره. وقتیم گفتی با توپ و تَشَر نه. معمولی بگو خیلی اون روزا بهش احتیاج داشتی ولی نبوده. و خیلی روزای سختی داشتی. ولی تحقیرش نکن. بگو خیلی خوشحالی که ترک کرده و برگشته

من دلم از این پره تو بدترین شرایط زندگیم نبوده 3 ماه رفته کمپ خرده خوابیده دلم میخواد اومد باهاش سر ...

افرادی که تازه ترک میکنن 

دنبال یه بهانه برای مصرف مجددن 

چون شدیدا تحت فشارن

کاری نکن که اعتیاد از دهان شما بهش حمله کنه