2777
2789
عنوان

خانوما 38 هفته باردارم بیاین لطفا

142 بازدید | 22 پست

سلام من هفته 38 بارداری ام دکترم گفت میتونی گل مغربی استفاده کنی البته پیام دادم بهش چون حضوری راهم دوره نتونستم برم بهداشت هم گفت میتونی استفاده کنی ولی نسخه ندادن بهم رفتم داروخانه نمیده بهم میگن باید نسخه پزشک باشه بهداشت میگه پزشکت باید بده پزشکم میگه یه متخصص زنان تو شهرت برو بهت بده 😒

واقعا بدبختی گیر کردم چیکار کنم بتونم بگیرم شماهم با نسخه گرفتین؟

سوال بعدیم اینکه تجربه استفاده ازش رو دارین؟زایملن رو راحت می‌کنه یا دهانه رحم باز میکنه؟من از درد دیگه نمی‌کشم دلم میخواد زایمان کنم زودتر ولی نه درد دارم نه هیچی دریغ از کوچیک ترین علایم زایمان...پیاده روی ورزش با توپ دارم ولی هیچی به هیچی

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خالم ۴۰هفته با آمپول فشار زایمان کرد علائم نداشت تو همون ۴۰ هفته برو بهت آمپول فشار میزنن

آخه مشکلم همینه طاقت ندارم تا چهل هفته خیلی درد پا دارم سنگینی بچه از یه طرف شب ها خواب ندارم آمپول فشار که کابوسه همه میگن🤕

خوب هنوزدو هفته مونده من چهل و یک هفته زایمان کردم دردم نداشتم با زور معاینه و امپول فشار زایمان کرد ...

من تحمل دردم کمه🤕😂آمپول فشار میگن خیلی وحشتناکه...

تو ورزش میکردی تو بارداریت؟

آخه مشکلم همینه طاقت ندارم تا چهل هفته خیلی درد پا دارم سنگینی بچه از یه طرف شب ها خواب ندارم آمپول ...

🥹انشااله هر چی زودتر زایمان کنی 

من ۳۷ هفته زایمان کردم طبیعی نتونستم زایمان کنم دهانه رحمم باز نشد

اورژانسی سزارین  کردم

🥹انشااله هر چی زودتر زایمان کنی من ۳۷ هفته زایمان کردم طبیعی نتونستم زایمان کنم دهانه رحمم باز نشدا ...

ممنون عزیزم واقعا طاقتم تموم شده دوس دارم زودتر تموم بشه دعا کن بتونم زودتر به سلامتی بچم به دنیا بیارم

من همیشه از زایمان طبیعی وحشتتتت داشتم و دارم

شما چرا سزارین نمیکنی گلم؟

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
- هر دردي ك منــو نکشت O_o قَـــــوي تـَرم کــرد! 
ممنون عزیزم واقعا طاقتم تموم شده دوس دارم زودتر تموم بشه دعا کن بتونم زودتر به سلامتی بچم به دنیا بی ...

تا میتونی پیاده روی کن ورزش کن بذار روند طبیعیشو طی کنه نیاز به امپول اینا نداشته باشی

🤍🌱
نه ورزش نمیکردم زایمانمم با درد زیادی همراه بود😑🤒😂 بعد از امپول فشار درد شدیدی گرفتم

اره آمپول فشار میگن دردش وحشتناکی...منم ترس دارم این روزا هیچ تصوری از زایمان و درداش ندارم دعا کن بتونم دردات چند ساعت بود؟

ممنون عزیزم واقعا طاقتم تموم شده دوس دارم زودتر تموم بشه دعا کن بتونم زودتر به سلامتی بچم به دنیا بی ...

😍😍این دو هفته میگذره  

‌انشالله زایمان راحتی داشته باشی عزیزم