2777
2789
عنوان

شهید سجاد زبرجدی

240 بازدید | 11 پست

بدون مقدمه شهید سجاد زبرجدی قبری که هر کسی اومده، بالا سرش حاجت گرفته شهید سجاد زبرجدی ادعای عجیبی توی وصیتش که اگر مشکلی داری بیای بالا سر مزار من صحبت بکنه من کمکت می دهم.

وقتی به بهشت زهرای تهران میری حاجت از شهدا که میشه قطعا اسم سجاد زبرجدی به گوشتون می خوره.

شهید سجاد زبرجدی شهید دهه هفتادی که اهل خانی آباد تهران بود.

حاجت روایی توسط شهید

شهید سجاد زبرجدی توی وصیت نامه ش ادعای عجیبی کرده که اگر هر کسی مشکلی داره بیاد بالای سر مزار من حاضر بشه صحبت بکنه و من به اذن خدا اون  حاضرم و کمکش می دهم این امر باعث شده که هزاران نفر بیایند بالای سر مزار شهید سجاد زبرجدی، مشکلاتشون رو بگن و حاجت بگیرند

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خدا به شهدا . الهی شهید عزیز  شفیعمون باشن 

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام از راه. دور میشه متوسل شد؟چی نذرشون کنیم

وصیت نامه ی این شهید مدافع حرم 

به جان حضرت زهرا قسم داده که فراموشش نکنید و یادش کنید که یادمون کنه.

فاتحه و صلواتی نثار روح این شهید جوان کنید و اگر حاجتی دارید و دوست داشتید این شهید بزرگوار رو واسطه قرار بدید تا بخاطر آبرو و احترامش از خدا بخواد که اگر به صلاحمون هست حاجت روامون کنه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو

خدایا به حق این شهید عزیز و به حق تمام خوبان درگاهت هرکسی که حاجتی داره و تو این لحظه از اعماق قلبش به تو امید داره،حاجت رواش کن

الهی آمین

از راه دور نیت کنید

شهید عزیز کمکم کن خیلی زندگیم سخت شده 😔😔😔😔

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

من یبار رفتم بهشت زهرا قطعه شهدا

ناخوداگاه دیدم همه دور این مزارو گرفتن

رفتم بزور لای جمعیت خودمو چپوندم اسم سنگ قبرو خوندم

شهید سجاد زبرجدی

نمیدونستم چرا اون همه ادم دور این مزار حلقه زدن

گفتم شاید تازه دفن شده این شهید

بی تفاوت اومدم رد شم دیدم ینفر گیر داده بهم بیا از این خوراکی بردار

همین سبب شد یکم دیگه اونجا بمونم و نیت دلمو بگم

بعدا که رفتم تو گوگل زدم متوجه وصیتشون شدم...

نمیدونم شاید قسمت منو اونجا کشوند 

هنوز منتظر براورده شدن حاجتمم البته

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅