2777
2789

مشکل خواهر زادم

همسرمش یه پسر خیلی خوب وعالیه 

درآمدش متوسط  ولی تمااااام خواست‌های خواهرزادم و برآورده می‌کنه 

خلاصه پسر همه چی تمومیه 

اینا زمان کرونا ازدواج کردن 

هیچی برا عروسشون نخریدن 

مارسم خرید عروس و داماد داریم 

یه عروسی دستو‌پاشکسته گرفتن براش 

حالا اینا اااااصلا مهم نیست چون گذشته 

داماد خواهرم خونه گرفت زد ب اسم خواهرزادم 

که عروسی و... جبران کرده باشه براش 

مادرشوهرش تا این ماجرا رو فهمید با ایناخیلییییی جدی کات کرد

چند سالی رفت وآمد نکردن 

امسال خواهر زادم گفت می‌خوام این داستان و تموم کنم 

نمیشه که همسرم با مادرش با هم کات باشن 

با مادرشوهرش تماس گرفت 

گفت که از چی ناراحتی که این همه مدت پسرتون رها کردی 

ایشون خیلی راحت گفته بودن که از اینکه خونه ب اسم شماست ناراحتم وکاتم 

خواهرزادم گفته بود هرررر زمان خواستید تشریف بیارید بریم خونه رو بزنیم ب اسم همسرم 

اومدن و رفتن خونه رو زدن ب اسم همسرش 

دوستان من بازشناختی که از مادرشوهرش داشتم «که دخترخاله امون موافق اینکار نبودم 

چون زندگی اینا خیلی خوب بود 

اخلاق مادرشوهرش خاص 

حالا الان خواهرزادم تماس گرفت که تو خونه هرچی میشه میزار کف دست مادرش و... 

من با شناختی که از دختر خاله ام داشتم تمام این روزها و پیش بینی کرده بودم 

با خواهرم تماس گرفتم که با بچه ها صحبت کن نزار اینکارو‌بکنن پای اون خانم ب زندگی اینا باز بشه خوشبختی اینا تمام

چون من خیلی شنیدم که پشت سر دخترت صحبت کرده «حتی از روابط خصوصی عروس و پسرشو بازگو کرده بود

من از آدمای منفی حالم بد میشه 

مخصوصا ازاین حرفا باشه👈🏻که ب عروس گفته  بشه بادوس پسرت چت می‌کنی میخندی 

خببببب این چ حرفیهههه پای اینو افکار کثیفش تو یه زندگی مشترک باشه بس برا داغونیش 

خواهرم ب راحتی گفت ب دامادم گفتم ببین اگه دخترمو اذیت کنید طلاقشو میگیرم 

چراااااا دارن زندگیای شیرینو دستی دستی داغون میکنن؟

بخاطر افرادی که سم‌خالص هستن اصلا خود سیانورن بازندگیاشون اینکارو می‌کنن🥺

دوستان عزیزم اگه موضوع ومشکل رودرست متوجه نشدید کامنت بزارید🙏🏻💛

عزیزم، خیلی واضح هست که دخالت‌های مادرشوهر در زندگی مشترک می‌تونه فشار زیادی ایجاد کنه و خیلی از مشکلات به همین دلیل پیش میاد. مهمه که همسرها در این مواقع با هم هماهنگ باشن و فضای اعتماد و استقلال برای زندگی مشترک خودشون بسازن. همسر خواهر شما باید مرزهای سالم با مادرش تعیین کنه تا از این به بعد زندگی‌شون با آرامش پیش بره. دخالت‌های بی‌جا می‌تونه آسیب زیادی به روابط بزاره. برای آرامش بیشتر، بهتره که همسرها حتما با هم مشورت کنن و به هیچ عنوان اجازه ندن افراد بیرونی توی زندگی خصوصی‌شون دخالت کنن.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.