2821
2789

پدرم سیگار میکشه هرچی میگم تو خونه نکش بو گرفته خونه گوش نمیده مامانمم از بس بی زبونه اقتدار نداره بهش بگه نکش ! خانواده ی نامزدم میخوان بیان من آب میشم از خجالت! چیکار کنم بو بره؟ حداقل بو بره دیگ نمیزارم بکشه...حس میکنم نشسته بوش تو خونه🥲💔 با عود درست میشه ؟؟؟؟

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شامپو بدن رو بریز تو یه قوطی اسپری یه مقدارش رو 

بعد بقیه شو آب بریز و باهاش شیشه ها رو پاک کن  یکمم اسپری کن تو هوا 

۹مین کاربری/تویی که این امضارو میخونی ازت مچکرم ک با وجودت خوبت دنیا و زیباتر کردی/ 💌

در و پنجره رو باز بذار

بابا نمیره بخدا خونه نبود هیچ کس دو روز تموم باز گذاشتم! 

تنها در صورتی میتونید منو تحت تاثیر قرار بدید اونم اینه که آدم خوبی باشید✨️ ن داراییتون برام مهمه ن ماشینی که زیر پاتونه !من صرفا برای آدمایی که قلب صافی دارن و قصد و نیتشون پاکه احترام زیادی قائلم🤌🏻❤️

در و پنجره باز بزار بعد اسپری خوشبو کننده بزن بوش میره دکتر اشنا ندارین؟

فکر نکنم باید با ی چیزی ک مداوم باشه بشینه بوش توی خونه ،دکتر چی؟!

البته خونه هایی ک سیگار وقلیون میکشن بوش همبشه هست..خونه مادر شوهرم همیشه بو قلیون میده حتی لباساشون

بابا قلیون خیلی بهتره اینا توشون دودی اصلا نیست! خانواده ی متشخصی ان🤦🏻‍♀️

شامپو بدن رو بریز تو یه قوطی اسپری یه مقدارش رو بعد بقیه شو آب بریز و باهاش شیشه ها رو پاک کن یکمم ...

مرسی چشم🥲🥲

شامپو بدن رو بریز تو یه قوطی اسپری یه مقدارش رو بعد بقیه شو آب بریز و باهاش شیشه ها رو پاک کن یکمم ...

این خوبه به شیشه لامپا هم بزن بعدا که روشن کنید بو بخش میشه 

توی جارو برقی پودر پونه یا دارچین بریز بعد جارو کن بوش پخش میشه😂😅

اسپند دود بده قهوه بریز تو یه ظرف شمع بذار توش روشن کن بوی قهوه پخش بشه

ععععع خودم شمع سازم پس حتما امتحان کنم🥲😅

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز