2777
2789

واسه کنکور که هیچی‌ تستی کار نکردم . 

اگر زیست تشریحی بخونم میشه حدود ۵ درصد ده درصد زد با نهایی معدل ۱۸ . ۱۹ 

ولی بگین چطوری تو این یک ماه نهایی رو جمع کنم پایم هم صفر نیست متوسطه. 

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

یکماه برای نهایی زمان کمی نیست ، مناسبه

وآسه پرستاری میخوام . میشه آورد با معدل دیگه؟هرجا باشه مهم نیس حای خارج مرز😅🤣

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور بگیر

حدود ۲۰ تا مشاور گرفتم عوض کردم . یکی میگه حتما بیا از کتاب های خودمون بگیر 

یکی میگه باید بیای آزمون کانون خودمون ثبت نام کنی 

یکی میگه دیر شروع کردی و همش فاز منفی

یکی هم پول زیاد میگیره 

یکی هم دیر به دیر جواب میده مثلا بهد ۳ . ۴ روز اونم با بی حوصلگی 

مامان خودم مشاور دهیش بهتره با کتک میشینم میخونم🤣🤣🤣🤣برنامه هم میریزه برام میگه باید فلان کتاب امروز بخونی ولب قربونش بشم خودش انسانی بوده درکی نداره که نمیشه  یه فصل فیزیک و شیمی و زیست و ریاضی تو یه روز خوند🤣

حدود ۲۰ تا مشاور گرفتم عوض کردم . یکی میگه حتما بیا از کتاب های خودمون بگیر یکی میگه باید بیای آزمون ...

اونا بدرد نمیخورن ، برو تلگرام سرچ کن نوتروفیل از اونجا بگیر 

فقط و فقط رو درست متمرکز میشن 

با توجه به خصوصیت هایی که خودت میدی برات مشاور انتخاب میکنن

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

وآسه پرستاری میخوام . میشه آورد با معدل دیگه؟هرجا باشه مهم نیس حای خارج مرز😅🤣

نه عزیزم معدلت ۲۰ هم باشه با درصد ۵ نمیشه.

حداقل درصد ۲۰ لازمه با معدل ۲۰

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

زیست رو ۱۰ درصد بزنیبرا بقیه درسا آمادگی داری؟

نه هیچی 

من فقط امیدم معدل نهایی هست . میگن با اون میشه پرستاری آورد نظر شما چیه ؟میشه؟

نه هیچی من فقط امیدم معدل نهایی هست . میگن با اون میشه پرستاری آورد نظر شما چیه ؟میشه؟

سهمیه داری؟

اگه داری با معدل میشه ولی اینکه کنکورت رو کلا سفید بدی نه 

اخه پرستاری جزء رشته هایی که بخوای با شرط معدل باشه نیس

رشته هایی که با سوابق میتونی بری مثلا مهندسی پزشکی و ژنتیک و ...ایناس

سهمیه داری؟اگه داری با معدل میشه ولی اینکه کنکورت رو کلا سفید بدی نه اخه پرستاری جزء رشته هایی که بخ ...

سهمیه ندارم ولی شرط معدل شده ۶۰ درصد چطور اگه ۲۰ یا ۱۹ بیارم پرستاری نمیشه .