2777
2789

اولا بگم خیلی دوستش دارم 

از اول اول براتون بگم من 8 ماهه عقد کردم ه و نامزدم همون اولا مامانش دلش نمیخواس این پسر برا من خرج کنه هر وق شارژ میریخت مامانش می‌پرسید چقد شارژ ریختی بعد مثلا یکم زودتر تموم میشد شارژم میگف چیکار میکنی چرا انقد زود تیکه مینداخت بعد وقتی چیزی برای مراسم ها مثلا برای روز دختر یازن میخواس بخره غر غر می‌کرد دعوا راه مینداخت همون اول اول ماه های اول می‌خواستیم با دوستاش بریم بیرون مامانش یه دعوایی راه انداخت که نگوووو دیگه از اون موقع هر موقع دوتایی میخوایم بریم بیرون پر بادو ناراحت میشه اولا هفته ای پول میدم الان چن ماه پول نمیده میگه ندارم لباس نمیخره خوراکی نمیخره در صورتی که همه نامزدت برای همسرانشون که شبا میرن پیششون یه عالمه خوراکی و کوفت و زهر مار می‌خرن چه خاکی بریزم به سرم خسته شدم به بابام میگم بابام میگه شوهرت بگو به شوهرم میگم میوه ندارم وظیفه من نیس تو عقد برای تو خرج کنم

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

عقد مزخرفه واقعامعلوم نیی خرج دختره رو باید بابا بده یا نامزد

ببین این ایه رو 44بار بخون به قند بده شوهرت بخوره عشقش بهت زیاد میشه هرچی بگی انجام میده

یا مُقَلِّبَ القلوب قَلِّب قَلبَها و روحَها و جَسدَها علیٰ مَحبَّتی و عشقی و اُنْسی و اُلفَتی و مَوَدَّتی و قبولِ قَوْلی بِحَقِّ یا بَدوح و یا وَدود اَجِب دَعوتی یا وَصْلائیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقد مزخرفه واقعامعلوم نیی خرج دختره رو باید بابا بده یا نامزدببین این ایه رو 44بار بخون به قند بده ش ...

وای دقیقا خیلی سختی میکشم خیلی دیگه نمیکشم واقعا مرسی عزیزدل من🙃✨🤍

خدایا عاشقتم همین ❤️✨

عزیز دیگه میوه رو بابات باید بخره برات بخوری..اصلا روت میشه اینا رو بری بهش بگی ؟دیگه کم کم بابات یه لیوان آب هم نزاره از شیر آب شون بخوری بگه شوهر داری برو بگو برات بخره 😐

بهش بگو پس برو پیش مامانت دیگه به من زنگ هم نزن تو با مادرت ازدواج کردی یا به من؟ 

باهاش قهر کن و اصلا محل به شوهرت ندهاگه مادر شوهرت دخالت کرد حالا میتونی تو هر چی خواستی بش بگی مثلا به تو هیچ ربطی نداره رابطه منو شوهرمه و...... 

عزیز دیگه میوه رو بابات باید بخره برات بخوری..اصلا روت میشه اینا رو بری بهش بگی ؟دیگه کم کم بابات یه ...

نه از اون لحاظ ولی وظیفه ی بابام نیس خرج لباس زیر منو بده اون به من حتی پول اونم نمیده که برا خودش بپوشم یه خوراکی بزور میخره

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
بخدا همیشه خوراکم گریه اس دیگه نمیکشم همیشه دلش میخواد فرمانروای ما باشه

صبر کن بری خونه خودت راحت میشی 

تو روشون نزن 

سیاست داشته باش

ی نقطه ضعف ازت بگیرن

تا آخر عمرت میگن 

بهش بگو پس برو پیش مامانت دیگه به من زنگ هم نزن تو با مادرت ازدواج کردی یا به من؟ باهاش قهر کن و اصل ...

خب اون همیشه بابت حرفای من جبهه میگیره و ناراحت میشه دیگه نمیکشم واقعا میخوام سر بزارم به خودکشی راحت شم از اینا

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
خب اون همیشه بابت حرفای من جبهه میگیره و ناراحت میشه دیگه نمیکشم واقعا میخوام سر بزارم به خودکشی راح ...

بهش بگو همینارو خب چرا نمیگی الان بگی راحت میشی تا اون موقعی که شوهرت حتی بهت سلام هم نکنه و تو رو آدم حساب نکنه

صبر کن بری خونه خودت راحت میشی تو روشون نزن سیاست داشته باش ی نقطه ضعف ازت بگیرن تا آخر عمرت میگن

آه من هیچی نمیگم بعضی مواقع که فشار رومه خیلی دیگه نمیتونم واقعا بقیه رو می‌بینیم اذیت میشم

خدایا عاشقتم همین ❤️✨
بهش بگو همینارو خب چرا نمیگی الان بگی راحت میشی تا اون موقعی که شوهرت حتی بهت سلام هم نکنه و تو رو آ ...

هعی وای دقیقا میترسم از آیندم آخه خیلی دوسش دارن

خدایا عاشقتم همین ❤️✨