2777
2789
عنوان

جاری جوونم دیروز از دنیا رفته💔

451 بازدید | 27 پست

یه پسر ۱۳ ساله داره،اینکه این بچه همه چیو انکار میکنه،خودش زده به اون راه،بازی می‌کنه ،به هرچی بهش واقعیتو میگه روز اول می‌گفت دروغ میگید با داد ،الان میگه خودتونو اذیت نکنید،حالش خوبه ،این براش بهتره یعنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم ۳۶ سال...خدا رحمتش کنه خیلی مهربونه بود...رفته بود شیراز برا پیوند کبد...فشارش میاد پایین و نمی‌دونم چجوری میشه که تو بیمارستان نمیتونن متعادلش کنن.الان نگران پسرشم،بقیه تطمیعش کردن ،بچه ۱۳ساله رو گول زدن یعنی؟

روز اول هرکاری کردم نیومد سر مزار مادرش،همش می‌گفت دروغه،طفلک معصوم انقد می‌گفت بی‌حال میشد،منم همش بهش میگفتم آره زن عمو دروغه قربونت برم،ولی تا من دلم می‌لرزید گریه میکردم دوباره شروع میکرد دروغه زنعمو باور نکن 😭

روز اول منو کشت این بچه

تنهاش نزارید ک یه وقت بریزه تو خودش اگه خواست گریه کنه بزارید احساساتشا بروز بده اگه هم تا الان بهش میگفتید تو دیگه مرد شدی و .... و از این جملات استفاده میکردین ک جلوی بروز احساساتشا میگرفت دیگه این کارا نکنید الانم تو سن بلوغ و  حساسیه