2777
2789

من خواب چند نفر قبلا دیدم حالا دوست آشنا بعد اینا رو رو در رو فرداش یا نهایت ۱ هفته اش دیدم یه شخصی هست خیلی بهش فکر نمیکنم یعنی مثلا دیشب قبل خواب تو فکرش نبودم خوابی که درباره اش دیدم به وضوع تک تک تصاویرش یادمه

بچه ها یعنی چی اخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی داری میگی الکی که نیست؟

چرا باید الکی بگم آخه 😅

میگن خوابها دنیای تبادل انرژی هاست، مثلا تو بیداری 2نفر باهم قهرن ولی چون روح و انرژیشون باهم ارتباط داره تو خواب این ارتباط برقرار میشه

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

جدی داری میگی الکی که نیست؟

من چندوقت پیش خواب دیدم یه سگ میخواد بیاد تو خونم نمیذاشتم بیاد ولی این یواشکی اومد تو و... چندروز بعدش یکی از دوستای قبلیم که نمیخواستم باهاش ارتباط بگیرم و کات بودیم دوباره اومد و... 🙄

عجب 😄

😅

ولی همون صبحش که بیدار شدم متوجه شدم تعبیر داره، تازه اومد تو خونه م ادرارم کرد 🤣 تعبیرشو دیدم رهایی از غم و...