2777
2789
عنوان

داداشم سرباز مرزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست
یسریاشون سلاح جنگی دارن و داداشم میگفت گفتن نصف شب اگه افغانی دیدین داره میاد هیچی نگین چون میکشننتو ...

یعنی کسی نیست جلو اینارو بگیره 

چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤ دختر جنوبیم🥰 عشقم امام رضا❤😘

اره امریکایی ها موقع ترک افغانستان همه ادوات جنگی شونو گذاشتن و رفتن. اما روابط مون با افغانستان طور ...

ایشالا 

جدا از جنگ اینا کلا تو مرز دارن فتنه درست میکن قاچاقچیاشون کلی از مرزبانارو کشتن 

کاش همه مرزبانا سلامت باشن

الان تنها هدفم تو زندگی اینه بصورت واقعی شاد باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی کسی نیست جلو اینارو بگیره

هست ولی تعداد اینا خیلییی زیاده وگر نه میگفت هر روز ده تا اتوبوس افغانی از مرز اخراج میکنیم 

چیکارا میکنن؟ تو شهر ما خداروشکر افغانی نیس

کلی تجاوزو دزدی که بکنار اینا هیچ واکسنی نزدن برا همین یسری بیماریا دارن 

مثلا چون سرخک بینشون زیاد بوده بچه های جنوب کشور از جمله کرمان باید یه واکسن سرخک اضافه بزنن

یسریاشون سلاح جنگی دارن و داداشم میگفت گفتن نصف شب اگه افغانی دیدین داره میاد هیچی نگین چون میکشننتو ...

عه دقیقا به داداشم برعکسشو گفتن که هر سایه ای دیدین بزنید، رحم نکنید بهشون، میگفتن حتی بچه هم بودن بزنید چون ممکنه تله و دام باشه، داداشم خراسان جنوبی و رضوی مرزبان بود

کلی تجاوزو دزدی که بکنار اینا هیچ واکسنی نزدن برا همین یسری بیماریا دارن مثلا چون سرخک بینشون زیاد ب ...

چی بگم واقعا. سکوت کنم بهتره... 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

دقیقا وقتی مثلا من برای چندرغاز دستمزد کمتر افغانی میارم سر کار یا برای اجاره بیشتر خونمو به افغانی جماعت اجاره میدم نباید گلابه کنم از مسئولان. چون خودمم دلم میخاد و مشکلی ندارم باهاشون ، 

عه دقیقا به داداشم برعکسشو گفتن که هر سایه ای دیدین بزنید، رحم نکنید بهشون، میگفتن حتی بچه هم بودن ب ...

دقیقا داداش من اموزشیش جنوبی بود الان رضویه 

کلا همشون که متنفرن ازشون وقتی که دستگیرشون میکنن میزننشون میگفت زیر کتک تهدید میکنن خانوادتو جلوت سر میبرم و کلی چیز دیگه ولی نصف شب بحثش فرق میکنه

دقیقا وقتی مثلا من برای چندرغاز دستمزد کمتر افغانی میارم سر کار یا برای اجاره بیشتر خونمو به افغانی ...

دقیقا باید هیچکس به اینا کار خونه نون و حتی تو مغازه و نون وایی نباید بهشون هیچی بگن

دقیقا باید هیچکس به اینا کار خونه نون و حتی تو مغازه و نون وایی نباید بهشون هیچی بگن

مردم ما متاسفانه اکثریت به فکر منافع خودشونن چون از افغانیا پول بیشتری میتونن بگیرن و خونه هر چقدر داغون باشه اجاره میکنن کاری به عواقبش ندارن تا همین دو سه روز پیش مگه ندیدی همه ناراحت بودن که نکنه قیمت طلا و دلار بیاد پایین فقط میگن ما شرایطمون خوب باشه بقیه به درک

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

مردم ما متاسفانه اکثریت به فکر منافع خودشونن چون از افغانیا پول بیشتری میتونن بگیرن و خونه هر چقدر د ...

دقیقا 

هیچوقت اتحادو یاد نگرفتیم💔💔💔