2777
2789

بچه ها دایی شوهرمن ی شهردیگه بود و از عید تاحالا اومده خونه خواهرشوهرم مونده حدود ۴۰سالشه و مجرده

بعدخواهرشوهرم انگار به مادرم گفته خیلی سختمه و داییم بااینکه جاشو تواتاق مهمان میندازم بازم میره تو سالن میخوابه بعد مادرم در جوابش گفته خب بهش رک بگو که سختمه و نمیشه خونه تازه عروس و داماد بیاد و این همه وقت بدون دلیل بمونه یا بگو بره خونه مادرت که خونه ش دو طبقه هست 

بعد فکرمی کنم خواهرشوهرم این حرف رو عوض کرده و به داییش گفته دیشب خونه مادرشوهرم بودیم دایی همسرم به همسرم گفته مادرزنت گفته من خونه فلانی پلاس شدم و خیلی بهم برخورد

به نظرتون چه ری اکشنی نشون بدم؟ خیلی اعصابم خورد شد به دایی همسرم بگم چرا این حرف رو زدی و جریانو براش توضیح بدم؟ یا به خواهرشوهرم بگم چرا اون حرفو زده؟ شوهرم میگه دخالت نکن ولی خیلی اعصابم خورد شد

دخالت نکن

به مادرت چند ماه دیگه بگو درس عبرت بشه دیگه به خواهرشوهرم راهکار نده

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال شو بعد ها مقصر اصلی مشخص میشه و مادرتم خواهر شوهرتو شناخت دیگه ابدا براش دلسوزی نکنه چقدر بی معرفته خواهر شوهرت

بعد هم اگر دوباره دایی شوهرت چیزی گفت بگو دایی جان برای مادر من چ ضرر یا سودی داره که خونه ی خواهرزادت باشی لابد خواهرزادت چیزی گفته و دلش خواسته با مقصر کردن مادرم حرف دلشو بهت بگه

اتفاقا اصلا نخوا که بحث و به نفع مادرت تمام کنی بگو خب مگه دروغ گفته .به نظرم مادر شوهرت باید بره بر ...

مادرشوهرم خیلی اصرار کرد که برادرش بیادخونه ش ولی این پافشاریش که حتما باید بمونه اونجا غیرقابل توجیه

حالا خودش کدوم شهره که اومده اینجا لنگر انداخته؟ خوب چرا نمی ره خونهٔ خودش؟ 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

مادرشوهرم خیلی اصرار کرد که برادرش بیادخونه ش ولی این پافشاریش که حتما باید بمونه اونجا غیرقابل توجی ...

حس بد گرفتم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
حالا خودش کدوم شهره که اومده اینجا لنگر انداخته؟ خوب چرا نمی ره خونهٔ خودش؟

برای تعطیلات عید اومده بود 

انگار کارشو از دست داده و به قول خودش افسردگی گرفته و نیاز  داره که کنار خانواده ش باشه

از وقتی هم که اومده کارش فقط دو بهم زنیه خاله من زن یکی دیگه از دایی های شوهرمه که میشه زن داداش این آقا 

خاله منو با همه فامیل بد کرد از بسکه پشت سرش حرف زد

حدود یک هفته خونه خالم بود الان همه فامیل با خالم قهرن 

بماند که خالم خودش سخن چینه

برای تعطیلات عید اومده بود انگار کارشو از دست داده و به قول خودش افسردگی گرفته و نیاز داره که کنار ...

والا چی بگم خیلی عجیبه. چون توی فامیل و اطرافیان من یا شوهرم یه شب موندن خونهٔ دیگران هم رایج نیست، چه برسه به یک ماه!!! 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘