2777
2789

یه نمونشو بگم داری مثلا یه حرف معمولی میزنی کاملاا معمولی و مکطقی و طرف میاد چارتا توهین بهت میکنه و میگه تو پریدی به بقیه ... واقعا برام عجیبه اصلا فرهنگمون داغونه ... حال ادمو بهم میزنن

شما ناراحت نشو این جا همه چی بی ربط بهم ربط میدن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم تاپیک قبلیت یکم باتندی جواب کاربرارو دادی 

من فقط خواننده بودم 

اصلا هرروز بارون بیاد🌧️، بالاخره که آفتاب🌞میشه من همون یه روز رنگ🌈میگیرم.                                     🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺🌸💮🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تاپیک قبلیت یکم باتندی جواب کاربرارو دادی من فقط خواننده بودم

والا با تندی نبود اصلا کاملا جدیه ... بنظرم خانما لوسن و خیلی هم شنیدم که خانمای ایرانیو نمیشه باهاشون جدی یا منطقی حرف زد سریع میگن تند حرف میزنی ! 

شما ناراحت نشو این جا همه چی بی ربط بهم ربط میدن

حالا میگم من بی ادب تو چرا میپری وسط توهین میکنی مرگ خوبه ولی برای همسایه جالبه الان که نزدیک مدرسه شد یهو غیب میشن و کمتر میشن 😁

والا با تندی نبود اصلا کاملا جدیه ... بنظرم خانما لوسن و خیلی هم شنیدم که خانمای ایرانیو نمیشه باهاش ...

من الان تاپیک زدم یکی به خودم مربوط بود 

طرف اومده توی تاپیکم دعوا راه بندازه 

این عقده آیا همه جا هستن 

دختر مازندرانم

عزیزم، این جور رفتارها معمولا از نداشتن کنترل روی احساسات یا کمبود توانایی در مدیریت استرس و هیجانات میاد. بعضی افراد به جای واکنش درست، به صورت پرخاشگرانه و توهین‌آمیز پاسخ می‌دن. این که این رفتارها رو تجربه می‌کنی اذیت‌کننده‌ست، اما مهمه که به خودت اجازه ندی این رفتارها تأثیر زیادی روی حالت بذاره. راه‌های زیادی برای مقابله با این وضعیت هست، مثل بی‌توجهی به اینگونه افراد یا استفاده از روش‌های آرامش‌بخش مثل نفس عمیق.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

واییی تودیگه چقدبیکاری خب واقعاداشتی میپریدی به بقیه خب

هنوزم اونقدر بی خانوه ای نمیفهمی پریدن چقدر کلمه زشتسه ! لابد پدرومادرت زیاد باهم اینجوری حرف میزنن ! من منطقی حرف زدم که تو تربیت خانواده شما کلا باهاش غریبه این با فحش باهم حرف میزنین 

حالا میگم من بی ادب تو چرا میپری وسط توهین میکنی مرگ خوبه ولی برای همسایه جالبه الان که نزدیک مدرسه ...

خب اینجا جای تبادل نطره هرکسی اجازه داره بپره وسط خصوصی هم نیس ناحق بگی بدمیشنوی مثلا میگی دعای نادعلی شعره یعنی ادم خنده ش میگیره 😂

من الان تاپیک زدم یکی به خودم مربوط بود طرف اومده توی تاپیکم دعوا راه بندازه این عقده آیا همه جا هست ...

نسل جدید حالا نمیخوام جمع ببندم ولی واقعاا سطح هوششون پایینه انگار اصلا قدرت درک و تحلیل مسائلو ندارن تو تلگرام داشتم راجب یه موضوع دیگه حرف میزدم یهو ادمینش پرید میگفت چرا داری به ما توهین میکنی و یهو حمله کردم بهم  😐 گفتم چی میگی تو من اصلا با تو نیستم با نامزد خودمم بعد یهو پیامامو پاک کرد بن کرد منو 😐🤣🤣

حالا میگم من بی ادب تو چرا میپری وسط توهین میکنی مرگ خوبه ولی برای همسایه جالبه الان که نزدیک مدرسه ...

ول کن ببین بگذر 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

خب اینجا جای تبادل نطره هرکسی اجازه داره بپره وسط خصوصی هم نیس ناحق بگی بدمیشنوی مثلا میگی دعای نادع ...

خندت میگیره پون سطح هوشت و مطالعه ت در حد ... است نادعلی شعره و من باتو بیسواد پرمدعای پرحرف راجبش حرفی ندارم

عزیزم، این جور رفتارها معمولا از نداشتن کنترل روی احساسات یا کمبود توانایی در مدیریت استرس و هیجانات ...

میدونی من شرایط خوبی نیستم و تنها جای یمیتونم برم یا یکی حرف بزنم مجازیه و واقعا نابود میکنه اعصاب و روانمو الان کامنت بالاییمو برای تجربم با نسل جدید دوباره براتون میدارم نسل جدید حالا نمیخوام جمع ببندم ولی واقعاا سطح هوششون پایینه انگار اصلا قدرت درک و تحلیل مسائلو ندارن تو تلگرام داشتم راجب یه موضوع دیگه حرف میزدم یهو ادمینش پرید میگفت چرا داری به ما توهین میکنی و یهو حمله کردم بهم 😐 گفتم چی میگی تو من اصلا با تو نیستم با نامزد خودمم بعد یهو پیامامو پاک کرد بن کرد منو 😐🤣🤣

عزیزم تاپیک قبلیت یکم باتندی جواب کاربرارو دادی من فقط خواننده بودم

کدوم تاپیک؟

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا