2777
2789
عنوان

درمان شدگان طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 9868 بازدید | 395 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام الان برا انحراف چشم کودک چه نوع داروی سنتی هست ؟

سلام بستگی به تشخیص درمانگر و شرایط بیمار داره اما بطور کلی این چند مورد رو میگم ولی همش برای یک شخص نیست شرایط هرکسی فرق میکنه اگه در اثر مشکلات مغزی باشه داروهای میدن که مغز رو ترمیم کنه

و اگه علت دیگه ای داشته باشه حرز و بخورحضرت مریم

و یه ورزشی برای چشم که بستگی داره انحراف به سمت بیرونه یا داخل که دستورش فرق میکنه باهم

سلام...پسر من یه مشکل مادر زاد داره و یکی از لاله‌های گوشش کوچیکه دارویی هست که لاله‌ گوشش رو بزرگ کنه؟ 

ممنون میشم از استادتون‌پیگیری کنید چون از چند تا طب اسلامی پرسیدم میگفتن نمی‌دونیم 

عزیزانی که پست گذاشتین اعلانش برام اومده ولی میام تو تاپیک پست رو نشون نمیده اگه دیدین جواب ندادم یعنی هنوز پستتون ندیدم اگه عجله داشتین درخواست دوستی بدین سوالتون بپرسین