2777
2789
عنوان

تو رو خدا کممممممک بچه ها

85 بازدید | 14 پست

دخترا امشب شب اول پریودمه ،با درد خیلی شدید که می‌ره برمیگرده از خواب پریدمممم.یع دردی که یهو گرفت رفت اوج .چه کار کنم من ؟

بعد از ظهر قبل پریودی رفتم حموم .مال اونه؟الان چ کار کنم؟

کیسه آب جوش ندارم الان خیلی درد دام بالای رحم دور ناف انکار سیخ فرو می کنند تو دلم الان دردش ثابته ولی یهو می‌ره اوج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حوله داغ بامسکن اگه داری ضدنفخ بخورچون توپریودی بیشرنفخه ک اذیت میکنه

چشم آره اتفاقا نفخ شدید کردم س.ینه هام خیلی درد می کنه همزمان .واقعا اینجور وقتا میگم من غلط بکنم زایمان طبیعی بخوام اون دیگه چیه

نه فدات شم الان یهو شد تو خواب

یه ژلوفن یا اسید مفنامیک بخور 

چایی نبات با دارچین هم  خیلی موثر 

یه حوله هم گرم کن بزار روی شکم و پهلوها 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
یه ژلوفن یا اسید مفنامیک بخور چایی نبات با دارچین هم خیلی موثر یه حوله هم گرم کن بزار روی شکم و پهل ...

چشم یرکوچولو بهتره روغن مالیدم متاسفانه ژلوفن و مفنامیک ندارم استان ننیشه؟

چشم یرکوچولو بهتره روغن مالیدم متاسفانه ژلوفن و مفنامیک ندارم استان ننیشه؟

اره عزیزم استامینوفن کدئین هم جواب 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الان چای میذارم

حتما یه مقدار دارچین داخلش بریز عزیزم