بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حسابداری کلن یه مبحثه فقط تو سامانه های مختلف پیاده ش میکنیم؟
راستش یکمی گنگ سوالت بستگی داره حسابداری یه مبحث نیست اتفاقا خیلی گستردست و بستگی داره بخوایم کدوم بخش از حسابداری و انجام بدیم و نیاز به چه سامانه ای داریم
ولی در کل توی نرم افزار حسابداری مثل سپیدار ماژول های مختلف داریم مثل دریافت و پرداخت بر بانک یا مشتریان و فروش برای فاکتور فروش و ...
حسابداری کلن یه مبحثه فقط تو سامانه های مختلف پیاده ش میکنیم؟
اگر درست متوجه شده باشم حسابداری فقط تو یه مبحث خلاصه نمیشه و به نظر من حداقل بعد ۴ سال سابقه کاری میشه گفت حسابدارم اما زمانی که کامل یاد بگیری و سابقه ات زیاد باشه میدونی که چطوری تحلیل کنی و از کدوم نرم افزار و کدوم سامانه استفاده کنی و سند و چطوری ثبت کنی و ...
بله دقیقا کسی که حسابداری و بلد باشه فرقی نمیکنه نرم افزار چی باشه البته خب یه کوچولو زمان میبره نح ...
چه خوب
به نظزت یرا شروع یادگیری حسابداری کدوم نرم افزار مناسبتره مثلا مودیان یا سیترا یا سپیدار و هلو و پارامیس؟
عزیزم من هنوز شاغل نشدم و تازه دارم دوره میبینم و حس میکنم واقعا شغلی هستش که باید خیلی دقیق باشس و خیلی هم حزییات داره و واقعا هم درامدش خیلی خیلی کمه به نسبت