2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسابداری کلن یه مبحثه فقط تو سامانه های مختلف پیاده ش میکنیم؟

راستش یکمی گنگ سوالت بستگی داره حسابداری یه مبحث نیست اتفاقا خیلی گستردست و بستگی داره بخوایم کدوم بخش از حسابداری و انجام بدیم و نیاز به چه سامانه ای داریم 

ولی در کل  توی نرم افزار حسابداری مثل سپیدار ماژول های مختلف داریم مثل دریافت و پرداخت بر بانک یا مشتریان و فروش برای فاکتور فروش و ...

حسابداری کلن یه مبحثه فقط تو سامانه های مختلف پیاده ش میکنیم؟

اگر درست متوجه شده باشم حسابداری فقط تو یه مبحث خلاصه نمیشه و به نظر من حداقل بعد  ۴ سال سابقه کاری میشه گفت حسابدارم اما زمانی که کامل یاد بگیری و سابقه ات زیاد باشه میدونی که چطوری تحلیل کنی و از کدوم نرم افزار و کدوم سامانه استفاده کنی و سند و چطوری ثبت کنی و ...

اگر درست متوجه شده باشم حسابداری فقط تو یه مبحث خلاصه نمیشه و به نظر من حداقل بعد ۴ سال سابقه کاری ...

مرسی از جوابت عزیزم

خب بذار اینجوری برات بگم

مثلا من توی سیترا چکی رو که در وجه کسی پرداخت شده رو ثبت میکنم یا طلبی ر که پرداخت شده ثبت میکنم یا حقوق و دستمزد و درامدها و..... رو

حالا اگه همین کارا رو بخوام با هلو یا سپیدار یا نرم افزارای دیگه انجام بدم یعنی ثبت درامدها  و... قابل انجانه فقط روش کار با نرم افزارا متفاوته درسته؟

مرسی از جوابت عزیزمخب بذار اینجوری برات بگممثلا من توی سیترا چکی رو که در وجه کسی پرداخت شده رو ثبت ...

بله دقیقا 

کسی که حسابداری و بلد باشه فرقی نمیکنه نرم افزار چی باشه 

البته خب یه کوچولو زمان می‌بره نحوه کار با اون نرم افزارم یاد بگیری اما خب  در کل مهم خود حسابداری 

از شغلت راضی هستی؟

به نظر من حسابداری نسبت به زحمتش درآمدش واقعا کمه

بله دقیقا کسی که حسابداری و بلد باشه فرقی نمیکنه نرم افزار چی باشه البته خب یه کوچولو زمان می‌بره نح ...

چه خوب

به نظزت یرا شروع یادگیری حسابداری کدوم نرم افزار  مناسبتره مثلا مودیان یا سیترا یا سپیدار و هلو و پارامیس؟ 

عزیزم من هنوز شاغل نشدم و تازه دارم دوره میبینم و حس میکنم واقعا شغلی هستش که باید خیلی دقیق باشس و خیلی هم حزییات داره و واقعا هم درامدش خیلی خیلی کمه به نسبت 

چه خوببه نظزت یرا شروع یادگیری حسابداری کدوم نرم افزار مناسبتره مثلا مودیان یا سیترا یا سپیدار و هل ...

اره دقیقا حالا با قدرت برو جلو انشالا نتیجه ببینی اما خیلی باید دقیق باشی 

الان بیشتر شرکت ها سپیدار دارن سپیدار و یاد بگیر سختم نیس

بعدم راهکاران

سامانه مودیانم که کلا قضیه اش فرق می‌کنه برای ارسال فاکتور و ارزش افزوده و ...یعنی سامانه جداست

اره دقیقا حالا با قدرت برو جلو انشالا نتیجه ببینی اما خیلی باید دقیق باشی الان بیشتر شرکت ها سپیدار ...

مرسی عزیزدلم

خداخیرت بده 

واقعا ذهنم درگیر این سوالا بود

موفق باشی قشنگم

مرسی عزیزدلم خداخیرت بده واقعا ذهنم درگیر این سوالا بودموفق باشی قشنگم

تو هم موفق باشی عزیزم

اما اگر فکر می‌کنی با تخصص دیگه ای موفق تری وارد حسابداری نشو نسبت به زحمتش حقوقی نداره

من خودم از صبح تا شب اونجام تایم استراحت ندارم آخرم ۲۲

کلی ام استرس و دقت و اینا میخواد

تو هم موفق باشی عزیزماما اگر فکر می‌کنی با تخصص دیگه ای موفق تری وارد حسابداری نشو نسبت به زحمتش حقو ...

عزیزم اگه ایده ای داری ینی ی مهارت با درامد معقول و خدب هست ممنون میشن بهم بگی.

عزیزم اگه ایده ای داری ینی ی مهارت با درامد معقول و خدب هست ممنون میشن بهم بگی.

بستگی به رشته و تخصصت و اینا داره خب 

مثلا معلم ها از همون اول حقوق دارن کلی تعطیلی یا من اگر برمیگشتم عقب حداقل میرفتم بانک کلی وام می‌گرفتم 

بستگی به مهارتتم داره اگر بیزینست خوبه و از پیش برمیای درآمدش عالیه مثلا فروش به کالایی