فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 564 عنوان واسه یه مشکل عجیب وپیچیده چه نذرودعایی پیشنهادمیدین 106 بازدید | 17 پست مشکل من فقط وفقط بامعجزه درست میشه ازدست خودم وهیچکس کاری برنمیاد فقط معجزه خدارومیخوادلطفا دعای مجربی نشونم بدین بلدم نبودین برام صلوات بفرستین انشالله خیرش به خودتونم میرسه 1404/01/29 | 01:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47201 دعای مشکل با وضو رو ب قبله ب یالله اینا رسیدی اونجا حاجت بخااه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 564 فقط صلوات از دستم برمیاد ابجی جون انشاالله حل بشه🌹 ممنونم ازت
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 564 دعای مشکل با وضو رو ب قبله ب یالله اینا رسیدی اونجا حاجت بخااه توی نت هست این دعا؟؟
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47201 توی نت هست این دعا؟؟ دعای مشلول. اشتباه نوشتم آره هست از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47201 دعای مشلول. اشتباه نوشتم آره هست البته تقصیر کیبورده از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 564 دعای مشلول. اشتباه نوشتم آره هست آهامشلول رو خوندم چندباری دعای قشنگیه
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47201 آهامشلول رو خوندم چندباری دعای قشنگیه دعای یستشیر شنیدم ۶ روز بخونی هرروز ۳ بار اینم تعریف شو شنیدم از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
فراسوی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/20 تعداد پست: 564 دعای یستشیر شنیدم ۶ روز بخونی هرروز ۳ بار اینم تعریف شو شنیدم خیلی ختم ودعا برداشتم دیگه نمیدونم چیکارکنم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 47201 خیلی ختم ودعا برداشتم دیگه نمیدونم چیکارکنم اینم بردار توکل برخدا ۳۰ هزار استغرالله... اینم عالیه از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
saborian عضویت: 1404/01/25 تعداد پست: 268 اینم بردار توکل برخدا ۳۰ هزار استغرالله... اینم عالیه تو یک روز باید بگیم ؟؟؟برای حاجت های سخت خوبه؟؟؟