2777
2789
عنوان

اندر حکایت مادرشوهر جان بیاین یکم بخندین یا گریه کنین به حال من

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کن زودتر شوهر کنن تا حواسشون بره به شوهراشون وگرنه همین بساطه

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

من جلو داداشم همیشه با تونیکم .اونوقت خواهرشوهرای من همش با تاپ میکردن پریود هم میشن پوشک میزارن قشنگ از رو شلوار جا میندازه معلوم میشه .یبار به یکیشون گفتم پوشکت معلومه ها یه تونیک بپوش گفت مهم نیست برام ببینه

خواهراش به من میگن تو برادرموو ازمون گرفتی ت و فاصله انداختی بین ماخ خخخخ خاک تو سرشون اخه این چه ت ...

😂😂👏👏👏پس تو خيلي بدي داداششونو گرفتي ازشون😉😉😉😉چه عقده اي و همه جوره كمبود دارن.يا ميخوان اداي خواهرشوهر در بيارن ،بهونه دستشون ندارن گير دادن به چيزاي مسخره

دختر خاله منم همین مشکلات رو داشت حتی خواهر شوهره به برادره میگفته بیا ماساژم بده, تا وقتی خوده شوهرش باهاشون دعوا نکرد و جلوشون واینساد مشکلشون حل نشد

چه خوب میشد...افتخار آدما به این نباشه که هیچ کس حریف زبون من نمیشه...کاش به این افتخار میکردن که هیچکس حریف شخصیت من نمیشه!!!!                   الهی قمشه ای (آسمان ابری نیست یعنی من حالم خوبه یعنی به اتفاقات بد اطرافم بی توجهم, یعنی سعی میکنم خوب باشم یعنی سعی میکنم خوش بین باشم................ )

مادرشوهرم میگه در ماه چندتا خواستگار دارن اما نمیخوان شوهر کنن .اونوقت نمیدونم چرا میخوان برن تو بغل شوی من بی چاره ....شوهرم بعد قطع تلفن خیلی عصبی بود من حرفی نزدم اما خیلای خندم میگرفت دیشب هم همش تو خودش بود با من حرف نمیزد 

من چی کار باید میکردم بچه ها ؟

خو‌بندازه مگه چی میشه

خواهرشه خو

والا یه لحظه اینکارو کنه نه چیزی از شما و نه از شوهرتون کم میشه

البته اینکه مادر شوهرتون اینو گفتن تعجب آور هست،ولی شوهرتون اجیشو بغل کنه هیچی نمیشه

همیشه واسه گلی گلدون باش که وقتی به آسمون رسید بدونه ریشش کجاست..
مادرشوهرم میگه در ماه چندتا خواستگار دارن اما نمیخوان شوهر کنن .اونوقت نمیدونم چرا میخوان برن تو بغل ...

كار خوبي كردي در برابر عصبانيتش سكوت كردي.اصلا خودتو بين شوهر و خواهراش ننداز دخالت نكن و با سياست شوهرداريتو بكن وبذار اونام الكي حرف بزنن وحرص بخورن،كم كم خسته ميشن