2777
2789
عنوان

امشب شوهرم اتفاقی دیده موهام سفید شده

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 37 پست
ببین با ازدواج چه بلایی سرمون میادانکار نمیکنم روزهای خوب هم داشتم ولی خب این چند وقته خیلی بد گذشت

با ازدواج دنیای آدم عوض میشه حتی رفتار اطرافیان.

مال من هم شوهرم هم خانواده اش خیلی اذیتم کردن و میکنن. باز شوهرم الآن بهتر شده ولی فکر اون روزها که میتونست خاطرات خوبی واسه آدم بشه ولی نشد، هیچوقت از یاد نمیره و هیچ رقمه جبران نمیشه.

مگه آدم چند بار دوره نامزدی و عقد و عروسی داره؟! مگه ادم چند بار میخواد شوهر کنه؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دلم میخواد اون بگه اون منو دلگرم کنهحالا امشب بدون دعوا حرف زدیم خیلی شرمنده شد رفته پذیرایی تنها دا ...

اشکال نداره بزار یکم فکر کنه اونم فکرش بهم ریختس واقعا از حق نگذریم مرداهم زیادی تو فشارن خودتون ک وصع میببنین

فرق نداره کی بره جلو شما ک دوست دختر پسر یا نامزد ک نیستین عزیرم یه زندگی مشترک دارین باید هردوتونم تلاش کنین اون شاید ندونه یا روش نشه تو برو بهش یاد بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ازدواج دنیای آدم عوض میشه حتی رفتار اطرافیان.مال من هم شوهرم هم خانواده اش خیلی اذیتم کردن و میکن ...

بخدا دوس دارم یا برگردم عقب زندگی نزیستم رو زندگی کنم 

یا جدا شم برم دوباره زندگی جدید بسازم 

ولی خب دروغ چرا همسرم رو قلبا دوس دارم 

درسته باید خودمم یکم خودمو هل بدم

بله عزیزم باید واس ارامشت زحمت بکشی 

هیچ وقت واس همسرت غرورو نداشته باش بخدا همین غرور هاست ک چا بلایی سر زندگی ادم نمیاره 

انشالله زندگیتون پر از شادی باشه

موی سفید به حرص خوردنه ؟! پسر فامیلمون تو ۱۶ سالگی موهاش شروع به سفید شدن کرد ، ربطی به حرص نداره.

دقیقا 

داداشای خودم نزدیک چهل سالشونه و کلی سختی کشیدن یه دونه موی سفید ندارن ولی پسرعموهام خیلی کوچیکترن و کل موهاشون سفید شده