2777
2789
عنوان

امشب شوهرم اتفاقی دیده موهام سفید شده

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 37 پست
بگو جانم

تصمیم گرفتم هر وقت از دست کسی عصبی شدم یا شوهر آیندم یکی از موهامو با غلط گیر سفید کنم و همشونو به 💩خوردن بندازم

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

موی سفید به حرص خوردنه ؟! پسر فامیلمون تو ۱۶ سالگی موهاش شروع به سفید شدن کرد ، ربطی به حرص نداره.

چرا ب ژنتیک هست ولی خب ب زندگی هم هست پسر همسایتون چون خیلی سنش کمه ژنشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سری عدم تفاهم شدید داریم خسته شدم اون خیلی درونگرا و حساس من برون گرا و شروشور...

خب عزیز همه که مثل هم نمیشن نمیشه که عین هم باشید

مشاوره برین 

ب نظرم شرایط انقدر سخت شده مردها همچی و میریزن تو خودشون

منم شوهرم بعضی وقتا اصلا حرف نمیزنه نمیخنده ساکته بعد چندوقت درست میشه میگه تو کارم مشکل میخورم اعصابم میریزه بهم

🥺🥺🥺😢😢 دلم گرفت دختر چرا اینجوری بهش گفتی

چند وقته حدود سه چهارماهه خیلی با هم دعوا میکنیم خیلی

دیگه اعصاب برای جفتمون نمونده 

انگار حرف هم رو نمی‌فهمیم 

واقعا بعصی از مردا میشکنن با اینجور حرفا 

شوهر منم میگه تو هنوز سنی نداری چرا موهات سفید شدن واقعا واسم ناراحت میشه منم میگم مال پیش خانوادته ک بودیم😁 ولی واقعا میگم

چند وقته حدود سه چهارماهه خیلی با هم دعوا میکنیم خیلیدیگه اعصاب برای جفتمون نمونده انگار حرف هم رو ن ...

پیش میاد عزیرم درست میشع وقتی میبینی زیاد دعوا میکنین

یکم به خودتون اجازه ارامش بدین  

بله متاسفانه حرص و جوش و غصه خوردن تاثیر داره.

من بعده ازدواج موهام شروع کرد سفید شدن بچه دار شدم بدتر شد. شوهرمنم خیلی تعجب کرد وقتی اولین بار دقت کرد به موهای سفیدم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من واقعا این مدت خیلی اعصابم خورد شد

درک میکنم 😔 بعضی وقتا ناخاستم شده دعوا میشه ولی میدونی تو دعوا فقط کلمه دوستت دارم یا یه کلمه ای ک ماتت ببره بگی هردوتونم نرم میشین واقعا میگم 

یکم بهم اجازه بدین یعنی زیاد بهم غر نزنین ببخشید البته

بله متاسفانه حرص و جوش و غصه خوردن تاثیر داره.من بعده ازدواج موهام شروع کرد سفید شدن بچه دار شدم بدت ...

ببین با ازدواج چه بلایی سرمون میاد

انکار نمیکنم روزهای خوب هم داشتم ولی خب این چند وقته خیلی بد گذشت 

درک میکنم 😔 بعضی وقتا ناخاستم شده دعوا میشه ولی میدونی تو دعوا فقط کلمه دوستت دارم یا یه کلمه ای ک ...

دلم میخواد اون بگه 

اون منو دلگرم کنه

حالا امشب بدون دعوا حرف زدیم خیلی شرمنده شد رفته پذیرایی تنها داره فکر میکنه