2777
2789
عنوان

مهمونی پر حاشیه

206 بازدید | 3 پست

سلام چند وقت پیش دعوت شدم خونه ی خواهر شوهرم (ازم چند سالی کوچیک تره)  به همراه خانواده ی همسرم و جاریم و اونیکی خواهر شوهرم ، و ایشون هربار ما میریم خانواده ی شوهرش و برادر شوهر های مجردش هم دعوت میکنه و انقدر جمعیت زیاد میشه که صدا به صدا نمیرسه ، خلاصه کنم که من سالی یکبار خونه ی ایشون دعوتم که اونم انقدر کار مهمونی زیاده کلی خستگی میمونه به جونم و اصن بهم خوش نمیگذره (تصور کنید ظروف شستنی به اندازه ی بیست نفر! ) و اینسری من انقدر پادرد داشتم که تصمیم گرفتم زیاد کار نکنم ، اما خواهر شوهر بزرگ ترم (دوسال بزرگ تر از منه) دست از تیکه و کنایه نمیکشید و با شوخی مدام منو صدا میکرد برای کمک در آشپزخانه اما من قسر درمیرفتم چون واقعاً نمی تونستم اون شب سره پا وایستم از پادرد اما اون هالو تر از این حرفها بود....

یک لحظه همه نشستیم دور هم که بازم شروع کرد آره عروس های قدیم خیلی سختی کشیدن و امروزی ها رو ببینید میشینن روی مبل و به من نگاه کرد منم طاقت نیاوردم و عین لحن شوخی خودش گفتم عزیزم من اومدم مهمونی و مهمون حساب میشما! و یهو سکوت شد و من متوجه شدم انگار حرفم درست نبود و معذب شدم اما بعدش که فکر کردم وجدانم راحت شد والا این خواهر شوهر کوچیکم که میزبان بود هربار دعوتش میکردم خونمون اصن دست به سیاه سفید نمیزنه و نمیزارم کسی سره پا شه! من ماشین ظرفشویی دارم و مهمون هام اصن سختی نمیکشن چرا باید من وقتی مهمانی اونا میرم ازم انقدر انتظار داشته باشن ؟ چرا باید از کار نکردنم معذب شم ؟! 

وا چ حرفا مهمون اسمش روشه دیگه بعضیا میخوان با اسم عروس در همه حال کاری کنن

قربون دهنت ، والا مشکل من فقط معذب شدنم هست ، باید روی خودم کار کنم خجالت رو بزارم کنار و راحت توی مهمانی ها بشینم و فقط جزئی کمک کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربون دهنت ، والا مشکل من فقط معذب شدنم هست ، باید روی خودم کار کنم خجالت رو بزارم کنار و راحت توی م ...

خوب گفتی اتفاقا 

چون قبلا همیشه سرپا بودی و در حال کار کردن عادی شده براشون همیشه همچین انتظاری ازت دارن