2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه حجامت ساکرال انجام بدی یا زالو درمانی کنی خیلی موثره... من خودم برای خودم هم زالو انداختم

لطفا تبلیغ دکتر طب سنتی.  نکن زالو انداختم حالا جای زالو هم عفونت کرده اونم جدا پانسمان میکنم درد چند تا شده

هزینه اش چقدر شد

و اینکه چند ساعت بعد مرخص شدی

و اینکهتوی بیمارستان لیزر میکنن یا مطب

لطفا جواب بدید

پسری مودب و باشخصیت هستم. همیشه با ادب و احترام با خانمها صحبت کردم و میکنم.هدفم از اومدن به نی نی سایت پیدا کردن شریک زندگی هست. اگر لایق باشم و قابل باشم یه دختر خوب نصیبم میشه.

اگه حجامت ساکرال انجام بدی یا زالو درمانی کنی خیلی موثره... من خودم برای خودم هم زالو انداختم

نمیدونم جای عفونت زالو به کجا میرسه همش زخم شده  از سرم شستشو بگیر تا پماد تا عفونت زالو خوب کنه 

هزینه اش چقدر شدو اینکه چند ساعت بعد مرخص شدیو اینکهتوی بیمارستان لیزر میکنن یا مطبلطفا جواب بدید

مطب لیزر کردم هزینش ۱۰ میلیون شد فوران مرخص کرد نگه نمیداره 

من خودم تو خونه جراحیش کردمالبته واردی میخواد با تیغ 11 زخمش کردم تا خونی که درون رگ های بواسیری هست ...

این واقعیه ..چطور میتونی همچی کاری کنی 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
این واقعیه ..چطور میتونی همچی کاری کنی

خب من کارم مرتبط با جراحی هست و کلا هم از خون نمیترسم البته قبلش هم اسپری لیدوکائین زدم تا دردش کم بشه 

حتی وقتی برای خودم زالو مینداختم دیگه اینقدر قبلا زالو درمانی انجام داده بودم (چه برای خودم و چه برای دیگران) که دیگه حرفه ای شدم و دیگه میدنستم چه کارایی باید انجام بدم و چه وسایلی باید جور کنم که به کسی نگم برام زالو بندازه

خب من کارم مرتبط با جراحی هست و کلا هم از خون نمیترسم البته قبلش هم اسپری لیدوکائین زدم تا دردش کم ب ...

خیلی دل و جرات داری 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌