2777
2789

رفتم سرکار بعده دو سه ماه  گفتم دیگه کار نمیکنم نصف حقوقمو نداد چون دیگه نمیخاستم برم سرکار انقدی که من باهاش راه اومدم کاره  از ته دل کردم براشون 

صاحب خونه یه پیرزن خسیس که یه زیر زمین ۳۰ متری داشت هم ماهی ۶ تومن ازمون میگرفت هم کل نظافت ساختمونو میکردیم اخرسر که خاستیم در بیایم ۱۰ تومن پولمونو بالا کشید که چرا میخاین دربیاین چون جز ما هیشکی اون زیر زمینو نمیگرفت 

الان چون پول نداشتیم گفتیم بریم یه جا سریدار شیم تا پول دستمون بیاد بریم خونه اجاره کنیم اول صاحب ویلا نگف همه کارشو خانوم باید انجام بعده اینکه ما رفتیم اونجا دوسه روز بعد گف حتما خانومت باید انجام بده ماهم گفتیم پس اینجوری نمیتونیم میریم درظاهر قبول کرد گف چند روز بمونین تا من کسی رو جایگزین کنم ولی رفت از شوهرم شکایت کرد که این از خونم درنمییاد شوهرمو بردن 😭 بعدش الان وسایلمونو نمیزاره برم جم کنم بیارم اخه گناه ما چیه که همه اینجوری میکنن هرچقد با دل صاف کار انجام میدیم حال و روزمون بدتر میشه الهی که به زمین گرم بخوره خدا بد بزاره تو کاسش 

خدایا یکاری کن حداقل این یکی یه بلایی سرش بیاد زندگیمو نابود کرده خاب و خوراک ندارم باردارم و از استرس و فشار میلرزم دسته خودمم نیس تنها موندم 😭😭 خدا نیست و نابودش کنه اهم بگیردش اون یکیارو که گفتم فقط میسپرم به خودت ولی این و دیگه نمیتونم خودمو نگهدارم 😭😭😭

‌‌نیازمند اتفاقاتی ک به موقعه بیوفتد‌.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید از اول قرارداد مینوشتید باهاش الان خودت کجایی؟

خونه مامانم دلم داره میترکه خاهر بچم دیگه تکون نمیخوره از بس غصه خوردم شکمم درد گرفته هیچ راهی ندارم چیکارکنم😭😭

مینویسن عزیزم

اکثرا نمینویسن ماهم به فکرش نبودیم  تازه ما خودمون خاستیم دربیایم اون رفت شکایت کرد الکی چون فشار خورد که چرا حرفمو قبول نکردیم 

صبور باش گلم باز خوبه مامانت هست منم غرق مشکلاتم خدا به دادمون برسه

ارع ولی اوناهم نه کاری از دستشون برمیاد نه چیزی تازه بیشتر میترسن😭😭😭 دعا کن اوشاعمون درست شه خدا از این بدتر و سرشون بیاره الهی