2777
2789
عنوان

درد شکم خفیف شبیهه پریود

199 بازدید | 31 پست

در روز ۲۱ ۲۲ سیکلم نشانه لانه گزینی میتونه باشه؟ چند روز قبل پهلوم تیر میکشید الانم ابنجوری  درد خفیف دارم سینه هامم حساس شدن

با عرص پوزش شکمم سفت شده

خدایا رهایم نکن😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تو رو دارم از روز دوشنبه لک دیدم ولی پریود نشدم روز موعدم هم فرداست ولی جرات بی بی چک زدن ...

ایشالله که بارداری عزیزم احتمالش زیاده من بودم زود میزدم باردار بودی بهم خبر بده

چند وقته اقدامی؟

خدایا رهایم نکن😔

منم شرایط تو رو دارم از روز دوشنبه لک دیدم ولی پریود نشدم روز موعدم هم فرداست ولی جرات بی بی چک زدن ...

سابقه اینجوری داشتی؟ منکه هیچوقت لک بیتی نداشتم تو عمرم    ی دفعه خونریزی میکنم  شدید

خدایا رهایم نکن😔

من ۵ ماه اقدام هستم ولی قبل بارداری چکاپ خودم و همسرم رفتیم همسرم اسپرمش خیلی مشکل داشت یکسال طول کش ...

اوکی عزیزم ایشالله حل میشه  مشکلتون

من ۱۱ ماهه اقدامم و نشدم😔جالبه نمیدونم مشکلمون چیه همسرم میگه صبر کن صبر کن میشه

خدایا رهایم نکن😔