2777
2789

متن انگلیسی و فارسی رو قاطی نکن

کارت دوستم دو زبانه بود بنظرم جالب نیومد

یه شعر تک بیتی فارسی با خط زیبا خیلی قشنگتره

بقیشم که اسم عروس و داماد و آدرس و روز و ساعت

طرح و مدلشم سلیقه ایه. من بیشتر چیزی که تکراری

نباشه مد نظرمه حالا با توجه به چیزایی که تاحالا اطرافت بوده

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من فانتزیم اینه ی بطری شیشه ای باشه و یه چوب پنبه روش.. توش ی نامه سوخته مانند قهوه ای طور ک دورش ی کلاف پیچیده شده...

بعد توش نوشته شده باشه

نمیدونم همچین چیزی هست یا ن

خیلی باحاله 

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت عروسی ما به غااااااابت ساده بود. ارزون ترین و ساده ترین کارت عروسی دنیا

ولی ولی

دوتایی نشستیم یه متن طولانی و قششششنگ براش نوشتیم😍😍😍

خیییییلی متنش قشنگ بود عاشقش بودم و هستم...

یه عهدنامه که با آیه ی قرآن شروع شده بود و با دعوت از امام زمان برای اومدن به عروسی مون تموم شده بود😍😍😍

یادش بخیر....

کارت عروسی ما به غااااااابت ساده بود. ارزون ترین و ساده ترین کارت عروسی دنیاولی ولیدوتایی نشستیم یه ...

عزیزدلم چقدر قشنگ😍😍😍

منم دوست دارم آیه ی قرآن توش باشه

ان شاالله قراره برای امام رضا (ع) جان و امام زمان (ع) و حضرت معصومه (س) جان هم کارتمون رو بفرستیم

من فانتزیم اینه ی بطری شیشه ای باشه و یه چوب پنبه روش.. توش ی نامه سوخته مانند قهوه ای طور ک دورش ی ...

عزیزم الان سرچ کردم همچین چیزی ندیدم

ولی ایده تون خیلی قشنگن🤗😍

عزیزم الان سرچ کردم همچین چیزی ندیدمولی ایده تون خیلی قشنگن🤗😍

😍😍

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

عزیزدلم چقدر قشنگ😍😍😍منم دوست دارم آیه ی قرآن توش باشهان شاالله قراره برای امام رضا (ع) جان و امام ...

ما هم چنین ایده ای داشتیم ولی چون خیییییلی هول هولکی شد همه چی، دیر شده بود و اون دم آخر اصلا وقت نشد...

من کل جهازمو چهار روز قبل عروسی چیدم و شوهرمم سرش خیییییلی شلوغ بود...

یه هفته قبل عروسی کارت رسید به دستمون...

آیه ی ما این بود: ادخلو انتم و ازواجکم تحبرون

یعنی شما و همسرانتان شادمانه وارد بهشت شوید😍🥹

متن انگلیسی و فارسی رو قاطی نکنکارت دوستم دو زبانه بود بنظرم جالب نیومدیه شعر تک بیتی فارسی با خط زی ...

راستش ما خیلی وقته عروسی نداشتیم 

یعنی بعد کرونا دیگه کسی عروسی نگرفت

الان انگار اینا مد شدن

نظرتون چیه

ما هم چنین ایده ای داشتیم ولی چون خیییییلی هول هولکی شد همه چی، دیر شده بود و اون دم آخر اصلا وقت نش ...

عزیزم چقدر قشنگ

اگه منم از این آیه استفاده کنم اشکالی نداره از نظرت؟🙈🥲💟

بعد یه خورده نگرانم بقیه کارتو تو دست و پا بندازن و چون قرآنی هست گناه داره 

راستی شما گیفت هم داشتین؟

راستش ما خیلی وقته عروسی نداشتیم یعنی بعد کرونا دیگه کسی عروسی نگرفتالان انگار اینا مد شدننظرتون چیه

شیکه

رنگشم قشنگه

عزیزم چقدر قشنگاگه منم از این آیه استفاده کنم اشکالی نداره از نظرت؟🙈🥲💟بعد یه خورده نگرانم بقیه کا ...

نه عزیزم چه اشکالی

الان خونه نیستم وگرنه متن کارتمم می‌فرستادم

راستش من ندیدم کسی کارت عروسی رو زیر دست و پا بندازه...

گیفت نه بابا 😅

ما دوتا دانشجوی ۲۱ و ۲۴ ساله بودیم وقتی عروسی کردیم. همسرم حتی شغل مشخص نداشت...

تا حددددد ممکن هزینه ها رو کم کردیم

نه عزیزم چه اشکالیالان خونه نیستم وگرنه متن کارتمم می‌فرستادمراستش من ندیدم کسی کارت عروسی رو زیر دس ...

عزیزم میشه وقتی رفتی خونه برام بفرستی؟ البته اگه دوست داری؟🙈🤗

من نمی‌دونم گیفت بذارم یا نه

دوست دارم باشه ولی میترسم بعد عروسی پشیمون بشم و بگم چرا الکی هزینه کردیم