2777
2789

فعالیت کردم دیروز الان ک رفتم دستشویی ترشحاتم فرمز و خونی بود موندم چیکار کنم دارم سکته میکنم

برو دکتر عزیزم

من سه ماهه اول دوبار لکه ببینی داشتم باشیاف خوب شدم بارسوم خونریزی و دفع لخته داشتم بستری شدم سه روز با شیاف و استراحت و امپول پرولوتون خوب شدم خداروشکر

فقط قبلش اول باید بری سونو ک مطمئن شی جنین انشاالله سالمه یا جفتت سرراهی نیس تا بشه داروی مناسب داد

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لك بيني خيليها دارند برو دكتر سونو انجام ميده علت رو ميگه با سياف و استراحت درست ميسه ،قبلا سونو دادي؟

شمارش معكوس خدايا سلامتي سلامتي سلامتي خواسته من از وجود با عظمت شماست . 🤲🏻🤲🏻

همین استرس و نگرانی بیشترین آسیب رو بهت میزنه عزیزم...آروم باش و ی صبحونه قوی بخور ...من باشم.کاچی میدرستم با تخم مرغ. عسلی...😎

بعدشم اول وقت برو دکتر ...اگه دکتر خودت پله داره اونجا نرو..پله خوب نیست برات وقتی لک بینی داری...

آرامش یادت نره مامان جونی...نگران نباش...بسپر به خدا ...حضرت زهرا س رو واسطه کن ...نا امید نمیشی...

سه روز پیش سونو دادم همه چی خوب بود 

خداروشکر پس

ولی برو دکتر حتما

زیر دلت هم درد داری?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
همین استرس و نگرانی بیشترین آسیب رو بهت میزنه عزیزم...آروم باش و ی صبحونه قوی بخور ...من باشم.کاچی م ...

مرسی عزیزم خیلی پیامت حس خوبی بهم داد

امیدوارم بتونم ب استرسم غلبه کنم

نه دل درد ندارم واقعیتش اینکه دیشب س ک س داشتیم ،دکتر گفته بود رعایت کن کاش گوش داده بودم

اگ دل درد ندادی نترس

ولی بنطرمن برو دکتر حتما

چون ترشحات قرمز و خونی یکم خطرناکه 

اما صورتی و مخصوصا قهوه ای نشانه اینه ک خون داره بند میاد

ینی خیلی دلایل ممکنه داشته باشه ولی اینکه دل درد نداری علامت خوبیه

فقط نترس

بدتر ازمن نمیشی ک خونریزی شدید داشتم یهو کل لباسم خونی شد ازم لخته دفع میشد نصفه شب رفتم اورزانس دکتر شیفت گفت داره سقط میشه دفع لخته داره اما خداروشکر نی نیم تاالان سالمه

مرسی عزیزم خیلی پیامت حس خوبی بهم داد امیدوارم بتونم ب استرسم غلبه کنم

قربونت مامان جونی....

ن نگران نباش...تو رابطه ی مقدار بهت فشار اومده...اشکال نداره...میری دکتر بهت شیاف و آمپول میده خوب میشی..نگران نباش...ولی درکت میکنم...آدم کوفتش میشه س ک س😂😂

بعد از این باید رابطه عمیق رو از دستور کارتون بزارید کنار و کمی با ملایمت انجام بشه ....

اگ دل درد ندادی نترس ولی بنطرمن برو دکتر حتما چون ترشحات قرمز و خونی یکم خطرناکه  اما صورتی ...

خداروشکر ک نی نی سالمه و به زودی میاد تو بغلت 

انشاالله بهترین و قشنگترین دوران زندگی رو به سلامتی طی کنی عزیزم

خداروشکر ک نی نی سالمه و به زودی میاد تو بغلت  انشاالله بهترین و قشنگترین دوران زندگی رو به سل ...

مرسی عزیزدلم

انشاالله نی نی شماهم بسلامتی,بیادبغلت 

قربونت مامان جونی.... ن نگران نباش...تو رابطه ی مقدار بهت فشار اومده...اشکال نداره...میری دکتر بهت ...

کاش اقایون کمی درک داشته باشن

فعلا به دکترم پیام دادم ولی هنوز جواب نداده