2777
2789

خیلی ها میگن خوبه و نتیجه دیدن

ولی دکتر پوستم گفت چون کلی مواد چرب به صورت میزنن ضرر داره..

کسی تجربه فیشیال داره اینجا؟ چطوره؟

منم دکتر پوستم گفت اصلا انجام نده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر ماه میرم پوستم اینه اس

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بفرما یک نمونه مثال نقض😅منم میگم دیگه خیلی ها رو دیدم پوستشون خوب میشه با فیشیال

خب آره اصن پاکسازی واجبه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

طرف رفته حداقل ۱۵ سال درس خونده و از یکی از بهترین تخصصای پزشکی قبول شدهبعد تو میای اینجا به حرف کسی ...

دقیقا🤣🤣 بابا اینجا اکثرا بچه مدرسه این

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

چرا آخه؟؟پس چرا همه اینقدر راضین و پوستشون خوشکل شده

نمیدونم

من پوستم مستعده جوشه چربم هست

گفت بدتر میشی یه بارم انجام دادم و. واقعا هم بدتر شد

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»