2777
2789

خیلی ها میگن خوبه و نتیجه دیدن

ولی دکتر پوستم گفت چون کلی مواد چرب به صورت میزنن ضرر داره..

کسی تجربه فیشیال داره اینجا؟ چطوره؟

منم دکتر پوستم گفت اصلا انجام نده

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر ماه میرم پوستم اینه اس

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بفرما یک نمونه مثال نقض😅منم میگم دیگه خیلی ها رو دیدم پوستشون خوب میشه با فیشیال

خب آره اصن پاکسازی واجبه

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

طرف رفته حداقل ۱۵ سال درس خونده و از یکی از بهترین تخصصای پزشکی قبول شدهبعد تو میای اینجا به حرف کسی ...

دقیقا🤣🤣 بابا اینجا اکثرا بچه مدرسه این

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

چرا آخه؟؟پس چرا همه اینقدر راضین و پوستشون خوشکل شده

نمیدونم

من پوستم مستعده جوشه چربم هست

گفت بدتر میشی یه بارم انجام دادم و. واقعا هم بدتر شد

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»