2777
2789
عنوان

جوانه گندم

59 بازدید | 4 پست

کسی استفاده کرده...برا چاقی کل بدن میخوام ...نمی دونم اصلا اثری داره یا نه ...تو روخدا اگه میدونین بهم بگین خیلی لاغرم خجالت میکشم از خودم دیگه

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

باید مدام چندماه بخوری مرتب من تاثیر ندیدم و ولش کردم..ولی رازیانه پودر کردم جوشوندم هرشب ته استکان میخوردم صورتم تپل شد

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

باید مدام چندماه بخوری مرتب من تاثیر ندیدم و ولش کردم..ولی رازیانه پودر کردم جوشوندم هرشب ته استکان ...

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی

نَوایی نَوایی نوایییی!همه باوفایند تو گل بی وفایی...🍃☹💙🫂یه دختر که از بچگی تن به انتخابات اشتباه خانواده داده...🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم جوانه گندم پوچی استخون یبوست و ... میاره 

یه جور پودرم هست بعضیا استفاده کردن  دور از جون دچار سیاه شدن استخونا شدن که درمانش کلی هزینه می خواد و خطرناک 

بنظرم پولوشو داری برو دکتر تغذیه واقعا ریسک 

من شنیدم جوانه گندم پوچی استخون یبوست و ... میاره یه جور پودرم هست بعضیا استفاده کردن دور از جون دچ ...

اره راست میگی واقعا...خیلی ازت ممنونم بابت وقتی که گذاشتب مهربونم