2777
2789

قبلا اینطوری نبودم الان پسرم مریض میشه احساس میکنم قلبم میخواد بترکه و قفسه سینم درد میگیره تحمل ندارم مریضیشو ببینم شبا تا صبح بالا سرش میشینم شش سالشه.الان ی هفته ویروس لعنتی اسهال و دلدرد گرفته از اونطرفم سرفه و تب .فکر کنم چون باردارم انقدر بهش حساس شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری حساس تر شدی. من از اولم همین بودم موقع مریضی بچم کسی نمیتونه باهام حرف بزنه تند و تند اشکم د ...

اون موقع بهش میرسیدم ولی الان از نظر روحی خیلی فشار بهم وارد میشه احساس میکنم از من بدبخت تر تو دنیا نیست.اخساس میکنم بچه ها هرچی بزرگتر میشن وابستگی ماهم بهشون بیشتر میشه مادر بودن خیلی سخته

منم همینم اون مدت که بچم مریض میشه پر از استرس ودلشوره م.شباهم نمیتونم بخوابم تا صبح چک میکنم بچه رو ...

آی مادر بودن خیلی سخته.وقتی یکیو از خودتم بیشتر دوست داری و اون مریض میشه ناتوان ترین آدم دنیایی

عزیزان بیایین تایپیکم عکس دکتر باعث مرگ یه جوان 18ساله شد گذاشتم

اتفاقا پسرم و دوشب پیش بردم بیمارستان  دلم نمیخواست دکتر بهش آمپول بده کلی تو اینترنت چک کردم تا اجازه دادم تزریق کنن