2821
2789
عنوان

دوست پسر داشتن

5811 بازدید | 19 پست

بنظرتون دوست پسر داشتن خوبع؟  

اخه امروز یکی از دخترای فامیلمون انقدر پشت سرش حرف بوذ که با اینه با اونه با یکی از پسرای پولدار و خوشگل فامیل عقد کرد دوست بودن باهم 

میگن ۶۷درصد پسرا رابطه رو مقدمه ازدواج نمیدونن اما ۹۰درصد دخترا رابطه رو مقدمه ازدواج میدونن 

همه دوستامم دارن ولی واقعا من نمیتونم با کسی دوس شم حالا نمیدونم رو خودم کار کنم بایکی دوست شم یا همینجوری ادامه بدم 

هر دختری باید ب خودش شخصیت بده باهر پسری قبل از محرمیت وازدواج دوس نشه 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

من شخصا موافقم حتی با شکست مواجه شه چون تجربیاتی ب دست میاد ک تو زندگی مشترک مفیده

خودم خواهرم و همه دوستانم با دوست پسرامون ازدواج کردیم

من بالای ۱۰ ساله ازدواج سنتی ندیدم شایدم بالای ۱۵ سال نمیدونم

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با یک نفر بودن و با همون ازدواج کردن بد ک نیست خوبم هست تازه 

ولی با چندین نفر بودن و هی رابطه عوض کردن رو من نمیپسندم

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بسیار بدم میاد. اکثرا به ثمر نمیرسه تهشم با کلی خاطره و دل گیر خیلیاشون میرن با یه بدبخت از همه جا بی‌خبر ازدواج میکنن بدون احساس. فرصت اونم میگیرن.

دانشگاه ما که دخترا رو می‌بینم واقعا ناراحت میشم براشون.

من اگه دختر داشتم بهش میگفتم این کارو نکنه. به شما هم همینو میگم