2777
2789

خانما میخوام بدونم شما که از شوهرتون خیانت دیدید گوشی چه اندازه دستش بوده؟

اصلا ربطی داره؟؟؟

شوهرم اصلا ندیدم زیاد گوشی دستش باشه ولی خیلی چیزا پیش اومده که بهش شک کردم...

فقط واضح چت و اینا ندیدم تو گوشیش ولی شماره چرا که برا هرکدوم یه چی گفته چون تو اسنپم کار میکنه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من هر وقت شک کردم ضایع شدم ۹۰ درصد شک هام الکی بوده چون تو خانواده‌ام خیانت زیاد دیدم دچار تروما شدم

شاید شماهم شکاک شدی خصوصا اینکه همسرت تو اسنپ کار میکنه مشخصه شماره زیاد تو گوشیش هست

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

دوست پسرم بود خاستگاریم کرده بود گوشیشم میداد بهم راحت عکسم بک گراندشم بود اسمم بیوشم بود عکسم پروفایلشم بود،  خیانت میکرد با کلی دختر متاهل مجرد مطلقه بزرگتر کوچیکتر فرقی نداشت براش

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چیا دیدی

ببین شوهرم از وقتی رفته تو اسنپ اینارو ازش دیدم...

اول بار ساعت ۱ و۲ نصف شب بهش زنگ میزدن میگفتم اینا دیگه کین؟میگفت نمیدونم شاید زنگ زدم بشون برنداشتن حالا زنگ زدن ببینن کیه.

گفتم باشه اخه ساعت ۱ و۲ نصف شب کی به کی زنگ میزنه خدایی؟؟؟

ولش کردم و کشش ندادم.

بعدش شماره ای بود که چندتا اس داده بود و چندتا زنگ که من از همرااه من پیداشون کردم اونم گفت من به سربچم قسم پیامی ندادم و شاید گوشیش خاموش بوده و من زنگ زدم پیام تماس از دست رفته براش رفته باشه،یه بار دیگه ام زنه زنگش زده بود بعدش جواب نداده بود ولی بعد خودش زنگ زده بود و چتدثانیه طول کشیده بود و پاکم کرده بود تماسشو که از همراه من دیدم دوباره گفتم پس مگه تو نمیگی هیچی نیس پس این چیه؟؟؟گفت زنگ زدم ببینم کیه زنگم زده و اونم درست صداش نمیومد هرچی میگفتم علو و بعدم قطع کرد.

گفتم پس چرا اگه هیچی نیس چرا پاکش کردی من نبینم؟؟؟یکم گفت دستم خورده پاک شده یکم گفت ترسیدم تو ببینی فکری بکنی.اخرشم نفهمیدم.

بااینکه حسم خوب نبود به این قضیه گفتم باشه ولش کن جون بچشو قسم خورده و باورکردم و دیگه پیگیر نشدم.

تازه بعد چندین ماه پروفایلش تو روبیکا دوباره بالا اومد که من دیدم وپرسیدم چرا بعد اینهمه که از همه جا پاک شده این دوباره باید بیاد؟بعد دوروز اومد گفت روبیکام هنگ کرده بود زدم پاک کردن داده شاید براهمین اورده دوباره.

چیا دیدی

این اواخرم گوشیش دست من بود یه روز یه خانوم بش زنگ زد بعدش من نفهمیدم وقتی شماره رو دیدم زنگش زدم جواب نداد با گوشی خودمم زدم جواب نداد.باز پرسیدم این کیه؟گفت نمیدونم.

اینم ولش کردم تا چندماه بعد همین یه هفته پیش دیدم چندتا شماره تو بلاک لیستشه جلو خودش اوردم گفتم این شماره کیه بلاک کردی؟چقدر اشناس😳

زدم تو گوشیم دیدم بعلههه...

همون زنس که گوشیش دستم بود زنگ زده بود چندماهه پیش

بهش گفتم پس اینکه همونه؟چه خبره؟مزاحم بوده؟چی بوده که بلاک کردی؟

گفت من بلاک نکردم شابد خودت کردی 

گفتم نه مگه من دیوونم

گفت منم نکردم شاید دستم خورده...

منم هیچی نگفتم...دیگه کششو نداشتم 

فقط بهش گفتم اگه حسی دیگه به من نداری و نمیخوای با من زندگی کنی لطفا بهم خیانت نکن و اول از من جدا شو بعد هرکاری خواسی بکن...

گفت پس بچمون؟؟؟

گفتم اونم یکی مث بچه های دیکه طلاق گرفتن بزرگ میشه😞

حالا بااین همه فکر میکنی هیچی نیس و من فقط یه ادم مشکوکم؟؟؟

عزیزم من هر وقت شک کردم ضایع شدم ۹۰ درصد شک هام الکی بوده چون تو خانواده‌ام خیانت زیاد دیدم دچار ترو ...

عزیزم پایین بخون نوشته هامو اگه میتونی

یعنی بااینهمه این منم که شک کردم؟؟؟ وچیزی نیس؟

این اواخرم گوشیش دست من بود یه روز یه خانوم بش زنگ زد بعدش من نفهمیدم وقتی شماره رو دیدم زنگش زدم جو ...

ببین ی چیزی میگم بهت اگر میتونی جدا شی پیگیرش باش مچش بگیری اگر قصد داری ادامه بدی اصلا چکش نکن ک داغون میشی مثل من💔

خدایااا عاااشقتم....مرسی ک هوامو داری!😍