2777
2789

سلام

اقا من یه خواستگاری دارم تو خیلی از موارد همفکریم

بخصوص عقاید ذهنیمون

آماااا

احساس میکنم اون شخصیت مدیر و مقتدر رو نداره

مقتدر منظورم زورگو نیست

یعنی کسی که شرایطو هندل کنه.. محکم باشه که تکیه کنی بهش

مثلا همین امشب رفتیم یه جا صحبت کنیم بعد یکمی شلوغ بود ، جا بود بشینی ها ولی یه جای گوشه ای که بشه راحت صحبت کرد نبود (یه جایی مثه امامزاده مثلا)

بعد خب این اقا با خواهرش بود منم با مادرم

بجای اینکه یه حرکتی بزنه مثلا بگرده یه جای خوب پیدا کنه یا به هرحال یه راه حلی پیدا کنه همینجور وایساده بود

من دیدم همه وایسادن هیچکس کاری نمیکنه اخر خودم یکم دور و بر چک کردم یه جایی که نسبتا خلوت تر بود رو پیدا کردم

در کلم تو لحنش و زبان بدنش و اینا زیاد ادم محکم و با اعتماد به نفسی به نظر نمیاد..

بنظرتون برداشتم درست بوده؟

مسئله مهمیه؟

همین موضوع و اینکه زیاد از نظر ظاهرم به دلم نیست، باعث شده حتی اشتراکاتمونم زیاد به چشمم نیاد

شما باشید چیکار میکنید؟

ضمنا ۵،۶ باری هست باهم صحبت میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه الان حس نمی‌کنی می‌تونی بهش تکیه کنی یا به دلت ننشسته، **عجله نکن**.  

این حس مقتدر بودن و جذابیت ظاهری معمولاً با گذشت زمان درست نمی‌شه.  

یه کم دیگه به خودت فرصت بده،  

اگه بازم هیچ فرقی نکرد، بی‌خیالش شو؛  

به دل خودت اعتماد کن، چون قراره یه عمر پیشش باشی!

اگه الان حس نمی‌کنی می‌تونی بهش تکیه کنی یا به دلت ننشسته، **عجله نکن**. این حس مقتدر بودن و جذابیت ...

نمیشه خب چقدر عجله نکنم؟ اونارم نمیتونم زیادی معطل کنم

از طرفی جلسه اول نیست که بگم خب حالا یکم دیگه هم صحبت کنیم

نمیشه خب چقدر عجله نکنم؟ اونارم نمیتونم زیادی معطل کنماز طرفی جلسه اول نیست که بگم خب حالا یکم دیگه ...

کاملاً حرفت حقه. بالاخره نمی‌شه تا ابد منتظر موند و طرف مقابل رو هم بلاتکلیف گذاشت.
- **اگه بعد از چند بار دیدار** هنوز حس نکردی که بهش جذب شدی یا اون اقتدار و اعتماد به نفس رو داره، احتمالاً بازم تغییر خاصی پیش نمیاد.
- اینکه دلت آروم نمی‌گیره و دو دلی، خودش یه نشونه‌ست.
- از طرف دیگه، انصاف هم اینه که طرف مقابل رو بیش از این معطل نکنی.
- با خودت رو راست باش؛  
اگه حس می‌کنی **این ویژگی براش جا نیفتاده و دلت راضی نیست**، بهتره زودتر تصمیم بگیری و بیخود ادامه ندی.
- **اگه فقط یه ذره شک داری و هنوز مطمئن نیستی، نهایت می‌تونی فقط یه جلسه دیگه خیلی روشن و واضح به این موضوع نگاه کنی و بعد از اون تصمیم قطعی رو بگیری.**
بنابراین 
**بی‌جهت کشش نده، ولی عجله هم از سر اضطراب نکن.**  
هم خودت مهمی، هم اون پسر!  
اگه واقعاً دلت قانع نشد، صادقانه جواب بده که نمی‌تونی ادامه بدی.

به احساساتت اعتماد کن؛ زندگی خودته و فرض بر اینه که قرار نیست چیزی رو تو خودت تحمل کنی که اذیتت کنه.  
موفق باشی و آروم تصمیم بگیر! 🤍