2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همچین مشگل ناجوری هم نیستش . یه آبله مرغان ساده که اینقدر نگرانی نداره . به جای دعا چتد دست لباس زیر نو سفید رنگ براش یخر . روزی دو بار عوض کنه . ملافه ی تمیز بندازه زیرش و هر روز بشورید . فرش های اتاقشو هر روز جارو برقی بکشید . اینها رو رعایت کنه خیلی زود هم خوب میشه . 

چهار ماه را رد کنه حله

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

۷ ماهشه

تا زیر چهارماه خطرناکه..دوست منم شرایط خاله شما را داشت..نی نی سالم هست

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

همچین مشگل ناجوری هم نیستش . یه آبله مرغان ساده که اینقدر نگرانی نداره . به جای دعا چتد دست لباس زیر ...

ابلع مرغون ساده ؟

من خودم ک ی دختر مجرد بودم بیمارستان بستری شدم

از آدما که بزنی ، برمیگردی به خودت🧘🏻☀️

الهی به سلامت بگذره توکل بر خدا

برای خدا نذر خانم شریفه بنت الحسن مجتبی ع ( فاطمه ی صغری ملقب به شریفه ) بکنن 

وقتی به خیر و سلامت تموم شد از عوض ایشون خیرات بدن ( در حد دلخواه ) به نیت قربه الی الله 

این کودک به طبیب اهل بیت مشهوره مخصوصا برای بچه های بیمار

ایشون ۱ ماه مانده به شهادت پدرش به دنیا اومد و بعد از شهادت پدر عموش امام حسین کفیلش شد این دختر بچه به هنگام شهادت ۱۰ ساله بودن و در مسیر کوفه به شام در نزدیکیهای شهر حله از دنیا رفت ( سالها پیش خونده بودم دختر بچه ای از آن امام حسن در مسیر کوفه به شام از شتر افتاد و زیر پای شترها جا باخت به احتمال ۹۹ درصد این همون بچه س ) 

تو گوگل از کرامات و معجزات این کودک ویدئوهای زیادی هست ؛ ولی چون حرم ایشون جای پرتی هست و در برنامه ی زیارتی کاروان های ایرانی نیست کمتر شناخته شده است 

اینطور میگن که خیابانها و کوچه های منتهی به حرم مملو از دیته گل ها و بنرهای تشکر هس چون تو حیاط از زیادی بنرها و دسته گل ها جا نیست تو کوچه های اطراف میچسبونن