2821
2789
عنوان

دلگیره ولی بهش فکرکنید

143 بازدید | 14 پست

چشماتونو ببندین و فکرکنین نوروز سال ۹۰ هست و همه دارن از یه سریال جدید حرف میزنن به اسم پایتخت..شما تو جمع خانواده نشستین دارید نگاه میکنید و لذت میبرید...

دیروز قسمت اخر فصل هفتم پخش شد و ازاون روزا ۱۴سال داره میگذره شمارو نمیدونم ولی برای من این گذر زمان خیلی دلگیره و واقعا اشکم درمیاد وقتی بهش فکرمیکنم..پایتخت یک رو باکسایی دیدم که الان دیگه نیستن:))

حتی وقتی به پیر شدن کاراکترای سریالم فکرمیکنم بازم دلم میگیره نمیدونم شایدم من افسردگی گرفتم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیلی حالم بده بابت این موضوع از گذر زمان خیلی دارم غصه میخورم

چن سالته؟ بنظرم تو برهه سنی خاصی کاملا عادیه من چند سال پیش نگران و ناراحت بودم که سنم داره بالا میره یا دارم پیرشدن پدرو مادرمو میبینم هنوزم بابت این موضوع غصم میگیره دلم نمیخواد پیرشن کاش همیشه جوون میموندن

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم
خیلی حالم بده بابت این موضوع از گذر زمان خیلی دارم غصه میخورم

یکم افسرده ای انگار

شایدم خیلی خیلی احساساتی

من با حرفت یاد اولین عشقم افتادم واسه اون دلم گرفت که الان نیست و پدرم که اون موقع پیشمون بود و الان آسمانی شده :(

کجای رشت دنبالت بگردم...

یکم افسرده ای انگارشایدم خیلی خیلی احساساتیمن با حرفت یاد اولین عشقم افتادم واسه اون دلم گرفت که الا ...

خیلی خیلی احساساتی ام 

بله منم بیشتر یاد کسایی افتادم که از دنیا رفتن

روح پدرتون شاد

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز