2777
2789
عنوان

مادر شوهرتون خونه نویی چی براتون آورد

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 73 پست

ماهم خونه خریدیم تبریک نگفت ماشین هم گرفتیم بازهیچی به رو خودش نمیاورد. آدم به خاطر کادو انتظار نداره کسی بیاد خونش همین که نمیان وتبریک نمیگن حس بدی منتقل میشه  وگرنه یه جعبه شیرینی مگه چقدر میشه ادم نتونه برا بچش هزینه کنه

اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره تو فکرم هست یه چیز خیلی خوب برای مادرم بخرم

خب دیگه ناراحتیت واس چیه 

من نمیذارم خانوادم زیاد کادو بدن هیچچچ وقت اگرم بدن تو اولین فرصت برمیگردونم یه جوری که با کادو اونور یکسان بشه .اینجوری روانمم اسوده تره و حس نمیکنم خانواده شوهرم دارن کم کاری میکنن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اسی به نظر من 

شما باید از ایشون ممنون باشی و دستش رو ببوسی که پسر دسته گل و عزیزش براتون خونه خریده؛ دیگه انتظار کادو داشتن توقع بی جاس و حتی شما باید یه هدیه‌ای هم بابت لطف ایشون براش بگیری. 

(ما جاری ها همه شاغلیم و به اندازهٔ همسرامون برای ساختن زندگی زحمت کشیدم ولی مادرشوهرم فکر می کنه که همه اش به خاطر گل پسرای ایشونه 😐😐😐) 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

والا مادرشوهر دستشو از تو جیب ما در بیاره کافیه 😠

👌👌👌

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

اسی به نظر من شما باید از ایشون ممنون باشی و دستش رو ببوسی که پسر دسته گل و عزیزش براتون خونه خریده؛ ...

خونه خریده ولی من از همه چی زدم ، از طلاهام ، از ماشینمون و خیلی سختیا به جون خریدم

خونه خریده ولی من از همه چی زدم ، از طلاهام ، از ماشینمون و خیلی سختیا به جون خریدم

گفتم که شما هر کاری کنی بازم ایشون فکر می کنه که همه از زرنگی و زحمات پسرش هست.