2777
2789
عنوان

بنطرتون جنسیت جنینم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیر

پس از  تیر ماه  که  ۲۱ میشین اقدامتون  دختر میشه تا اذر  قبل از  تیر  ینی  از این ماه اردیبهشت تا  پایان خرداد  احتمال پسر زیاده 

جدول چینی   برای هر کی  حساب کردم درست بوده تا حالا خطا نداشته  برام عجیبه  

اللهم عجل لولیک الفرج

من از اول ک متوجه شدم حامله ام.تنگی نفس گزفتم شبا میخواستم خفه شم،سینه دردم خیلی دااشم الان تازه یکم بهتر شده 10 هفته ام ،شبا حالت تهوع خیلی بدی میگیرم روزا حالم خوبه،شکمم زود اومد جلو،شیرینی شوری ترشی تندی هنه چی دوستدارم😅عاشق پرتقال و خیار کلن چیزای خنک شدم،سر دخترم حالم حیلی خوب بوداصلن ویار نداشتم ولی این حالم بد میشه خیلی دوستدارم بدونم بچم چیه همش ضعف و معده دردم دارم

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس از تیر ماه که ۲۱ میشین اقدامتون دختر میشه تا اذر قبل از تیر ینی از این ماه اردیبهشت تا پ ...

من جدول چینی سر دخترم میگفت پسره ولی اشتباه بود ،عزیزم جدول چینی الکیه

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40