2777
2789
عنوان

زندگی سختہ واقعا😭💔

180 بازدید | 12 پست

من تازہ ۱۶ سالمہ از ھمین الان خانوادش یہ جوری رفتار میکنن انگار من فقط واسہ اونم 

خواھرش ھرچی میگم ختمش میکنہ بہ اون 

مادرشم قبلا با من اصلا راحت نبود الان منو بغل میکنہ میخندہ و رفتارای عجیب میکنہ 

مامانمم میگہ ازدواج فامیلی خوب نیست قبول ندارہ پسرہ رو چون ول خرجہ و شغل ثابتی ھم ندارہ تازہ یہ دور با ھمہ دخترا بودہ 

من خودم از بچگی دوسش داشتم ولی اون خودشم موندہ منو دوست دارہ یا نہ واقعا موندم ھمزمان با دخترای دیگہ است ولی جلوی من جوری رفتار میکنہ انگار واسش مھمم...

بعد با خودم گفتم خدایا چرا ذھن منو باید الان درگیر کنن حداقل میزاشتن بعد کنکور کہ دیگہ مامانم وقتی دید دارم روانی میشم شھرمون رو عوض کردیم و امدیم پیش عمم اینا بعد چند ماہ پسرہ امد اونجایی کہ ما امدیم کار پیدا کرد الان من چیکار کنم خدا😭😭💔

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در صورتی ازدواج فامیلی کن که صددرصد بدونی خودش و خانوادش خوبن غریبه هم همینطور و پدرو مادرت از ته دل رضابت داشته باشن

ولی با این اوصافی تو گفتی فکرش و از سرت بیرون کن

خدایا امید از من معجزه از تو🤍

خب با هم رفت و آمد نکنین. نذارین بیاد خونتون و حرفی بزنه.مستقیم بگین نه.مگه اجبار دارین؟

نمیشہ خیلیییی نزدیک ھستیم کلا ما تو فامیل فقط با اینا اوکی ھستیم اصلا ھیچ راضی بین خانوادہ ما و اونا نیست در این حد

...
خوشبحالت کاش منم قبل ازدواج بااین فامیلمون شهرمون عوض میکردبم و ازدواج نمیکردم 💔

واقعا انقدر بدہ؟ما از بچگی یہ حسی بینمون بود من این حسو بروز میدادم ولی اون چون مغرور بود چیزی نمیگفت

...
واقعا انقدر بدہ؟ما از بچگی یہ حسی بینمون بود من این حسو بروز میدادم ولی اون چون مغرور بود چیزی نمیگف ...

اصلا اینا همه رو بریز دور باچشم باز انتخاب کن اگه رفتاری دیدی که بده ازش ولش کن چون بعد ازدواج پشیمون میشی اینو از منی که ۳ ماه عقد کردم دارم جدامیشم بشنو قشنگ باید بشناسیش نامزد باشین  و تحقیق کنی زندگی بچه بازی نیست زرنگ باش و روی خواسته هاتم بمون مثلا مهریه یا هرچی میخای قبل عقد روش پافشاری کن وگرنه بی ارزش میشی و ازت شونه خالی میکنن چون مفت بدست اومدی مفتم ازدست میری

هوالمحبوب 💛                                                    خدایا شکرت 🌱

اصلا اینا همه رو بریز دور باچشم باز انتخاب کن اگه رفتاری دیدی که بده ازش ولش کن چون بعد ازدواج پشیمو ...

منکہ بیخیالش شدم چون الان کہ بہ رفتار ھاش توجہ میکنم اصلا بدرد زندگی ھم نمیخورہ ...کسی کہ با ھمہ دخترا میپلکہ تو سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی دیگہ چی بگم راجبش وقتی از بچگی کارش این بودہ من تا این سن یکبار ھم با پسرھا نگشتم مشخصہ این ادم تو زندگی فردا ھم راحت خیانت میکنہ وقتی ۱۰ تا دوست دختر ھمزمان دارہ واقعا مناسب نیست از نظرم

...

سلام 

یه مشا ور میشناسم داخل روبیکا خیلی خوبه شاید لازمتون بشه 

رضایت مندی هاشم زیاده

برای کسایی هم که مشکل مالی دارن تخفیف ویژه در حد رایگان میده 

برای بقیه هم هزینه اش خیلی پایین در حد رایگان 

من خودم پیش مشاور خیلی رفتم اما نتیجه نداد ایشون خیلی خوب بود و راضی بودم 

اید ی رو بیکا : P_z_314_70

اید ی تلگر ام: consultation4