2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو حموم

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

آب برنج رو امتحان کن

اب برنج چطوریه؟

حضور کاربر آقا در تاپیک بنده و دعوت به دوستی ممنوع. ☀️ تو تاپیک های مذهبی، بازی و سرگرمی تگم کنید.  وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ «و گفتند: خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست»

من رفته بودم موهام و کوتاه کنم با اسکالپ اسکن کرد کف سرم به شدت چرب بود. تازه همونروز حموم بودما. گفت بیا اسکراب کنم برات 

لایه برداری و تمیزی عمقی پوست سر 

من نرفتم هنوز ولی اگه میتونی برو انجام بده. یا تو گوگل بزن اسکراب کف سر با مواد طبیعی خودت درست کن بزن چربی ها رو از بین ببری

اسی منم اینطوریم 

شامپو پرژکم میزنم درست نمیشه :((

حضور کاربر آقا در تاپیک بنده و دعوت به دوستی ممنوع. ☀️ تو تاپیک های مذهبی، بازی و سرگرمی تگم کنید.  وَقَالُوا حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ «و گفتند: خدا ما را کافی است؛ و او بهترین حامی ماست»

منم همینم صورتم چرب تر از موهام یه دستمال کاغذی دستمه هر چند دقیقه باید چربی صورتمو بگیرم 

تو اینستا میگفتن نباید زیاد بری تحریک میشه 

ولی نتیجه‌اش شد ریزش موی شدید 

الان یک روز درمیان میرم