2777
2789
عنوان

کیا اکستنشن یا کاشت مژه انجام دادن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 19 پست
سیکل مژه است مژه ها رشد ک میکنن میریزن در حالت عادیم میریزه اما متوجهش نمیشینم و تایم ترمیمشهاون اذی ...

ببین این سیکل که مژه کار ها میگن مزخرف محضه 

سیکل روزی ۲-۳ تاره نه ۱۰ـ۱۲ تا 

تو سیکل عادی ریختن مژه هیچوقت خالی شدن یه قسمت پلک اتفاق نمیفته اما بعد کاشت کاملا مشخصه تیکه تیکه خالی شده بعد چند ماه مراقبت در میاد اونم نه مثل قبل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این سیکل که مژه کار ها میگن مزخرف محضه سیکل روزی ۲-۳ تاره نه ۱۰ـ۱۲ تا تو سیکل عادی ریختن مژه هی ...

درسته شما شاید مراقبت نمیکنی یا مژه کار بدی رفتی من بارها اکستنشن کردم و اصلا کم پشتو خالی نشد

منم میخواستم موقت بزارم گفتن هردو اسیب میزنهموقت هم تار به تاره یا ریسه ایه؟ چه طوریه؟ بعد خودش میری ...

یا خودش کنده میشه یا میری برات بر میدارن. فک کنم تار به تار بود. نحوه کاشتش خیلی خوب بود آسیب نرسوند مژه هامم نریخت

درسته شما شاید مراقبت نمیکنی یا مژه کار بدی رفتی من بارها اکستنشن کردم و اصلا کم پشتو خالی نشد

تو فاصله زمانی 

۳ تا مژه کار مختلف رفتم هربار اینطور شد 

واسه شما روزی چنتا مژه خودت میریزه؟ چسبیده به تار اکستنشن ؟

تو فاصله زمانی ۳ تا مژه کار مختلف رفتم هربار اینطور شد واسه شما روزی چنتا مژه خودت میریزه؟ چسبیده به ...

اوایلش هیچی نهااایت یدونه 

بعد ک نیاز ب ترمیم داره یا ریمو میکنم یا میزارم دوباره و نمیریزه مژه هام اولشم ک میزارم تا ی روز ی کمی درد میکنه بخاطر اینکه هم چشم حساس شده ک دوساعت روش کار میشده و بسته بوده هم اینکه عادت نداره ولی دیگ بعد ی روز خوب میشه