2777
2789
مقایسه آدمو نابود میکنه چرا دوست دارید مقایسه کنید؟با احترام

مقایسه نمیکنم ولی خب کنجکاوم که اونایی که حقوق بالا میگیرن راضی هستن یا اونایی که حقوق پایین میگیرن چی بلاخره یکی شصت تومن حقوقه ولی خونه ماشین ندارع اما یکی ده تومن میگیره هم خونه داره هم ماشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم فقط میدونم از اول زندگیم نداری کشیدم یمدت شاغل بودم بخاطر بچه م الان مرخصی زایمانم اما ...

ما هم مستاجریم مثل شما و الان باردارم. ولی هبچوقت نمیگم چرا .چون همین جمله انرژی منفیه . بجاش انرژی مثبت میدم میگم خدا به ما هم میده

مقایسه نمیکنم ولی خب کنجکاوم که اونایی که حقوق بالا میگیرن راضی هستن یا اونایی که حقوق پایین میگیرن ...

یکی هم شوهرش ماهی ۲۰۰ داره 

خب خوشبختی و راضی بودن از زندگی یک احساس درونیه و ب عوامل خیلی خیلی زیادی بستگی داره

عزیزم ما هم تقریبا مشابه شماییمفقط برا همسر من 15 تومنه که البته فقط 5 تومنش میمونهشما که الان عقدی ...

راستی دانشجویی ؟! آخه زدی هدف دندون 

منم کنکوری ام هدفم دندونه

اصلا نمیدونم فقط میدونم از اول زندگیم نداری کشیدم یمدت شاغل بودم بخاطر بچه م الان مرخصی زایمانم اما ...

خیلیا مثل شما هستن ،یکیش خود من ،ولی من با خودم میگم هر وقت خدا صلاح بدونه به ما هم میده،درسته گاهی دلم منم میخواد گاهی منم حسرت میخورم ولی دیگه خودآزاری نمی کنم برم تو دیوارنگاه کنم

ب خودم اومدم دیدم چشمام پر اشک شده حالا خونه مامانم هستم دوس ندارم ببینه

انقد از این روزا گذروندم 

روزایی که پول یه کیلو گوشت نداشتم، چه شام هایی که  رفتم خونه مامانم فقط بخاطر اینکه بچم گشنه نخوابه 

روزایی که تو سرما و گرما با موتور رفتیم این ور اون ور 

روزایی که حسرت یه پراید پوکونده تو دلم مونده بود . 

اما خداروشکر الان همه چی دارم ، آنقدری دارم که هر بار که زندگیم را مرور میکنم هزار بار میگم خدایا شکرت ، خدایا شکرت 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...
ب خودم اومدم دیدم چشمام پر اشک شده حالا خونه مامانم هستم دوس ندارم ببینه

انقدری بهم فشار میومد که همیشه به شوهرم میگفتم دیدی چی شد 

به قصد عشق رفتیم، از غم نان سر در آوردیم . 

همسرم کاااااااش میتونستم فدات بشم، همسرم ضربان قلبمه نباشه هلاکم...