2777
2789
عنوان

چیکارکنم بنظرتون

86 بازدید | 20 پست

بچها مامانم نذر کرده مارو ببره کربلا. بعد چند روزپیش داداشم زنگ زده به همسرم که اگه میشه بیا یه مقدار پول کمکشون کنیم  همسرمم زنگ که این چه وضعشه نذر میکنن بعد میگن ما نداریم گفتم باشه عزیزم اشکال نداره کنسل میکنیم گفت آره من قسط دارم نمیتونم کنسل کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا زنداداشم پیام داده عکس مدارکو میخواد من جواب ندادم گفتم ببینم همسرم چی میگه گفتم که فلانی عکس میخواد چی بگم اصلاااآااااا جواب نداد رفت بیرون

چی جوابشو بدم

به شوهرت بگو داداشت از خودش زنگ زده پول نمیخاد بده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚

شوهرت پررو شده ولش کن بگو مامان جون شما برین خوش بگذره 

حیف نباشه خونوادت هزینه سفر رو بدن واسه این شوهر ؟

بگو بدن به ۲نفر که دوس دارن برن به جای شما ثوابم داره 

🤍﷽‌🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋

شوهرت پررو شده ولش کن بگو مامان جون شما برین خوش بگذره حیف نباشه خونوادت هزینه سفر رو بدن واسه این ش ...

بدیش اینه که مادرم اصلا قبول نمیکنه زنگ میزنه همسرمو راضی کنه دوست ندارم بزور باشه

ااصلا درموردش حرف نزد دیگه که اینو بگم

خودت بحثو باز کن. بگو مامانت بهش بگه 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گاهی اوقات باید تصمیمایی بگیری که قلبتو آزار میده ولی باعث آرامش روحت میشه 💚