2777
2789
عنوان

امید به زندگی صفر

70 بازدید | 7 پست

امید به زندگی صفر.....

اگه اون رشته مورد علاقم نباشه و فرهنگیان نباشه قطعا خودکشی میکنم

چون زندگی کردن با اعضای این خونه بخدا از زندگی توی جهنم سخت تره

ندیده جهنمو ترجیح میدم به این خونه

فک کن یسال با هزاررر جنگ اعصاب درس بخونی. یه آزمون بزنی ببینی هیچی یادت نمیاد. تازه نصف کتاباتم نرسی درست بخونی

سال  سومه پشته کنکورم باشی

خیلی مرگ بهتره ازین وضعیت

آخه فرهنگیان؟ آقا منو نخورین من پدر و مادرم فرهنگین نمی‌خوام توهین کنم،ولی حداقل بخاطر دندونپزشکی،پز ...

رفیق من مناطق محروم درس میخونم رشتمم انسانیه برا رفتن رشته تجربی باید میرفتم یه شهر دیگه. ببین چقد محدودم من

بعد میگی دندون؟ 

من تازه سال آخر دبیرستان بودم که فهمیدم چیزی به اسم کنکور هست انقد معلما اوشکول بودن چیزی بمون نگفته بودن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت معلم با فرهنگیان فرق داره؟

آره عزیزم ...تربیت معلم معلم میشی.دانشگاه فرهنگیان مگه دبیری نیست؟

من با رتبه ۱۰۰۰ انسانی نتونستم دبیری قبول بشم ولی تربیت معلم میشد نرفتم البته خیلی سال پیش

آره عزیزم ...تربیت معلم معلم میشی.دانشگاه فرهنگیان مگه دبیری نیست؟من با رتبه ۱۰۰۰ انسانی نتونستم دبی ...

تربیت معلم اسم قدیمی دانشگاه فرهنگیان هست 

معلم و دبیر چه فرقی دارن؟ دبیر معلم نیست مگه؟؟؟؟؟

تربیت معلم اسم قدیمی دانشگاه فرهنگیان هست معلم و دبیر چه فرقی دارن؟ دبیر معلم نیست مگه؟؟؟؟؟

معلم بیشتر شانس قبولی داری .دبیری یکی دونفر واسه هررشته برمیداره  مثلا دبیر روانشناسی یا دبیر ادبیات و ...