2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرفی از جدایی زدین یا فقط دعواتون زیاده؟

خخخخخخخخ از این دعواها زیاده جدی نگیر عزیزم دنبال راهکار باش که تا قبل از زیر یه سقف رفتن حل بشه مشکلات😉

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

منظورتون از دعوا چیه ؟؟جر و بحث رو میگن دعوا به کتک واریم میگن دعوا .... 

بعد باید دید علت دعوا چیه ؟؟

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
خیلی دو دلم از ی طرف دارم حرص میخورم میخام جدا شم از ی طرف دوسش دارم 

سر چیدعوا دارین؟؟

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت
دقیقن مشکل منم همینه 

تو دوران عقد بیشتر دعواها سرخانوادس. من خیلی دخالت میکردن متاسفانه منم بلد نبودم چیکارکنم ولی کلا از اول رو نده ب هیچکس

دستهایم را در باغچه میکارم. سبز خواهم شد...سبز....سبز...سبز   .و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت

اون از اول زیاد از این حرفا میزد الانم یکی دو بار زده ولی من عادت کردم به این حرفاش بعدم اشتی کردیم من یه مدت تو فکرش بودم اما چیزی نگفتم الانم خودم نمیدونم چیکار کنم اختلاف زیاد داریم اما دوستشم دارم انتخاب سخته بعضیا میگن بخاطر اینکه از هم دوریم برا همین نمیدونم چیکار کنم 

جر بحث ک هر روز داریم همش سر خانوادشه 

اجازه دخالت نده. کمتر برو خونشون شبم نمون اونجا