2777
2789

سلام، من میخوام برای ارشد این رشته اقدام کنم و لیسانس غیر مرتبط دارم، کسی میدونه دروسش رو خودم چطور باید بخونم؟ متون نظم و متون نثر رو توی دانشگاه چطور میخوندین و از چه نظرایی بررسی میکردین؟ آیا بخش زیادی از اشعار شاعران رو بررسی میکردین و کل کتاب رو تا پایان ترم بررسی میکردین یا فقط بخشیش رو؟ من برای متون نظم و نثر باید کل اشعار شعرایی که توی چارت درسی اسمشون هست رو بررسی کنم؟ یا بخشیش رو؟ شما چه پیشنهادی دارین برای این موضوع؟

ممنون میشم از راهنماییتون

من ارشد ادبیات دارم گلم.نحوه درس توی هر دانشگاهی فرق میکنه..حداقل زمان من.دانشگاه سراسری خوندم،باید انتظار اساتید رو برآورده میکردیم..کتاب های سرفصل ها خونده میشدن کامل..به نظرم شما مسائل پایه رو باید یدونی،بوستان و گلستان دکتر یوسفی که شرح هم داره عالیه..مثنوی دفتر اول شرح دکتر فروزانفر ..معانی و بیان دکتر شمیسا..سبک شناسی نظم و نثر دکتر شمیسا..حافظ به شرح دکتر خطیب رهبر.تاریخ بیهقی حداقل جلد اول که ارشدم هست.کلیه و دمنه شرح دکتر..مینوی.من تقریبا منابع مادر رو برات گفتم..رفتی سر کلاس ارشد نکن هیچی بلد نی..یه چیزایی دستت باشه

برای ارشد هم منابع بستگی به استاد داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر شم ادبی داره،خلاصه های کتاب های مدرسان خیلی خوبه...یه دوره روزنامه منابع مادر رو بخونی،برای یادگ ...

ممنونم که راهنمایی کردین، یجورایی نمیدونستم که نظم و نثر ها کتاب شرح دارن و ازونا استفاده میکردین. فک کردم خود اساتید توی دانشگاه جزوه میدادن و توضیحات سر کلاس خودشون منبع یادگیری بود. اون منابعی که سایتا معرفی کردن برای ارشد رو باید بخونم؟ یه سری از کتابا با اون کتابایی که شما گفتین یکین، همه ی منابعی که معرفی میشه برای ارشد رو باید تهیه کنم؟ البته منظورم دروسی که جز گرایش مدنظرم هست

ممنونم که راهنمایی کردین، یجورایی نمیدونستم که نظم و نثر ها کتاب شرح دارن و ازونا استفاده میکردین. ف ...

عزیزم من پیامتو تازه دیدم..گلم وقتی یه استاد ادبیات میاد شرح یه غزل رو بگه...انقده نکته زیاده تا اتمام ترم نمیتونه همه رو شرح کنخ..این شرح ها باعث میشن شما قشر گفته های اساتید مهم رو راجب اون کتاب و شعر و اثار بدونی...ولو اینکه سواد همه زیاد نی..شما این شرح هارو بخونی ناگعته ها دستت میاد...ارشد خودش کتاب های تاصر خسرو یا بیهقی ووووداره...اگر پایه هارو ندونی درک موارد حدید سخته..امتحان ارشدم من تست های سال قبلو زدم و مدرسان در کنارش منابع مادرو خوندم