2777
2789

من خانواده شوهرم خیلی خوش خوراک هستن و بهترین چیزا رو میخورن و هیچ وقت هم غذا کم درست نمیکنن

و شوهرمم همین عادت رو داره 

و مادرم اینو می‌دونه 

امروز پیراشکی گوشت درست کرده بود برای 5 نفر 

و خوب اندازه بود و همه سیر میشدن و چنتا دونه هم اضافه میومد حتی

من هفته ای یکبار میام خونه ی بابام اونم چون شهر دیگه هستم ناهار رو می‌مونم 

بعد خالم یه دقیقه اومد دم در با مامانم کار داشت مامانم برداشت نصف پیراشکی رو داد خالم 

هر چی بنده خدا خالم گفت که نمی‌خواد مامانم به زور داد 

من که دیدم کمه یدونه خوردم خودشم دوسه تا دونه خورد بقیه رو هم داداشم و بابام خوردن 

الان دوتا دونه گذاشته توی بشقاب واسه شوهرم که از سرکار اومد بیاد بخوره 

این دوتا دونه کلا ته دل آدم رو هم نمیگیره 

بهش میگم حالا من جلو شوهرم خجالت میکشم خوب کمتر می‌دادی به خواهرت میگه دلم خواست 

خواهرمه 

تو خیلی سنگ شوهرت رو سینه میزنی حالا نخوره چی میشه 

مگه شوهرت کیه 

خیلی ناراحت شدم بحث خوردنش نیست چون شوهر من خیلی خالیه تخم مرغ هم بزاری جلوش هیچی نمیگه بحث اینه که غرور من جلوش خورد میشه 

خیلی ازش عصبانی و ناراحتم

کلا همیشه سنگ خواهرش و بچه های خواهرش رو سینه میزنه 

وقتی خواهرش میخواد بیاد بهترین چیزا رو برای پذیرایی تدارک میبینه 

ولی من که دخترشم وقتی می‌خوام بیام ده بار میگه شام میمونین ؟ ناهار میمونین ؟ اینقدر می‌پرسه که میگم نه 

دیگه چطوری بهت بفهمونه که مایل نیست هر هفته بری خونه شون 🥴

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر بابام میرم هی زنگ میزنه بیا بهمون سر بزن کلا نه فقط با من با داداشمم همینه

خب درسته پدرت زنگ میزنه ولی اونجا خونه مامانت هم هست و باید ایشون و خواسته هاش رو هم در نظر بگیری

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب درسته پدرت زنگ میزنه ولی اونجا خونه مامانت هم هست و باید ایشون و خواسته هاش رو هم در نظر بگیری

وقتایی که نمی‌رم هی زنگ نمیزنه تیکه میندازه که آره راه دور شوهر کردی که نیایم بهت سر بزنیم 

فکر پدر و مادر نکردی 

اولاد بزرگ کردم دادم دست مردم 

اگر پدر و مادر میخواستی نمیرفتی راه دور

بعضی مادرا اولویتاشونو درست نمیچینن بنظرم 

ولش دیگه اینجوریه بیخیال 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نظرت چیه ماهی ی بار بری و اونا رو هم دعوت کنی؟

چند ماهی یکبار دعوتشون میکنم 

این که میام هم خودشون خیلی اصرار میکنن

منم میگم پدر و مادر فقط توقع دارم بهشون سر بزنیم بخاطر همین میام

وظیفه مامانت نیست که برای شوهرت تدارک ببینه و غذاشو آماده کنه اگرم کرد لطف بوده🫤الکی توقع داری هم ا ...

بله وظیفه‌ی مامانم نیست به فکر شکم ما باشه 

ولی می‌تونه آبرو داری کنه یا نه ؟

بخدا شوهر من خیلی کم خوراکه ولی همین که درست ازش پذیرایی بشه ارزش منو جلوی همسرم میبرن بالا 

چند ماهی یکبار دعوتشون میکنم این که میام هم خودشون خیلی اصرار میکننمنم میگم پدر و مادر فقط توقع دارم ...

ن عزیزم اینطوری که نمیشه اگه چن ماهی دعوت می‌کنی خودتونم چن‌ماهی ی بار برید برای ناهار و شام

برا سر زدن هم مجبور نیستید حتمن برا ناهار و شام بمونید ، از چشم میوفتید

حداقل ی وعده اشو بمونید