2777
2789
عنوان

بچه های کنکوری بیاین

68 بازدید | 8 پست

بچه ها ترازی که اپ کنکوریوم بهمون میده بعد از آزمون چقد به تراز واقعی کنکور نزدیکه؟

اصلا مبناش چیه؟

لطفا جواب بدین اگه میدونین

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تراز و رتبه‌اش ذره‌ای به واقعیت نزدیک نیست

بر اساس کنکور همون سال بهت تراز و رتبه میده و برای کنکور خودت اصلا ملاک نیست

و به علاوه که نهایی‌ها هم دخیل هستند و نهایی‌ها رو در رتبه محاسبه نمیکنه

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

ببین من داداشم پارسال کنکور بود میگفت اینا همه چرت میده

عه یعنی بالاتر یا پایین تر

نمیدونم امیدوار بشم یا نه

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

تراز و رتبه‌اش ذره‌ای به واقعیت نزدیک نیستبر اساس کنکور همون سال بهت تراز و رتبه میده و برای کنکور خ ...

آها 

حوب بر مبنای همون سال هم خوبه

سطح خودت رو حداقل میدونی

میگم الکی نده

آها حوب بر مبنای همون سال هم خوبهسطح خودت رو حداقل میدونیمیگم الکی نده

بله ولی به این نگاه کن که تست‌های کنکورهای سابق رو شما توی کتابکارها زدی و باهاشون آشنایی. برای این که سطح رو بفهمی باید آزمون‌های جامع حضوری موسسات رو بزنید تا سطحتون رو بفهمید

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

بله ولی به این نگاه کن که تست‌های کنکورهای سابق رو شما توی کتابکارها زدی و باهاشون آشنایی. برای این ...

درسته !

تو آزمون موسسات هم درصدم همینقده حدودا