2777
2789
عنوان

خیلیی میترسم

192 بازدید | 17 پست

از اینکه امسال پزشکی نیارم.... 

کل زندگیم درس بود تو عمرم ی بار آرایش نکردم اصلا لوازم آرایش ندارم 

با دوستام تنها بیرون نرفتم، کافه گردی نکردم، بلاگر نشدم و دائم استوری نذاشتم حتی کلاس زبانم هم بخاطر تداخل با مدرسه ادامه ندادم 

حالا من موندم و نتایج افتضاح درسیم و کنکور 

دوست ندارم شرمنده مامان و بابام بشم چون پزشک شدن من آرزوشون هست از همون بچگیم

الان نصف فامیل حتی اونایی ک خیلی از لحاظ درسی ضعیف تر من بودن دارن دندون و پزشکی میخونن

بعد من امسال اینقدر افت کردم... احساس می کنم خیلی بی غیرتم 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

درسته که هر شغلی قابل احترام و مورد نیاز جامعه اس 

من به معنای واقعی این رو قبول دارم و هیچ شغلی برتری نداره

ولی دیدگاه جامعه ما اینطوریه که پزشکی رو خیلی تاپ و شاخ کرده 

صرفا خواست پدر و مادرم نیست خودم هم علاقه دارم

این رو برای دسته ای از دوستان پیشاپیش گفتم

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تومیتونی عزیزم ناامید نباش

من امسال کنکور نمیدم سال بعد میدم الان باید نهایی بخونم ولی اصلا مغزم نمیکشه 💔💔 البته کنکور میدم امسال ب صورت ازمایشی

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

نگران نباش نتیجه تلاشاتو میبینی

مشکل اینجاست، احساس می کنم اونطور که باید تلاش نکردم

راستش مقابل خودم هم حس شرمندگی دارم 

وجودم شده پر حسرت... 

ولی مرسی ازت

خب همه چیو که حذف کردی، چرا وضع درسات اوکی نیست؟

جوابی واسش ندارم و نمیدونم خیلی دنبال علتش گشتیم اما خیلی یهویی و عجیب غریب نسبت به درس مثل قبل نبودم و سرد شدم

و همه اش خوابم میاد و گیجم 

اصلا انکار ی عالم دیگه هستم

تومیتونی عزیزم ناامید نباشمن امسال کنکور نمیدم سال بعد میدم الان باید نهایی بخونم ولی اصلا مغزم نمیک ...

ان شالله  شما هم موفق باشی

مرسی ازت 🤍

جوابی واسش ندارم و نمیدونم خیلی دنبال علتش گشتیم اما خیلی یهویی و عجیب غریب نسبت به درس مثل قبل نبود ...

جوابی نداری؟ عزیزم یعنی چی

خب درس نخوندی؟ درست حسابی نخوندی

قطعا یه دلیلی داره دیگه چرا خودتو گول میزنی گل

ان شالله شما هم موفق باشیمرسی ازت 🤍

فدات گلم 

فقط 43 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چیه هی پزشکی پزشکی اگه نتونستی بیاریم غیرت نداری آخه چرا بچه هارو بی خود به این روز انداختن .کی گفته ...

احساس می کنم زحماتم هدر رفته 

آره واقعا 🥲

جوابی نداری؟ عزیزم یعنی چیخب درس نخوندی؟ درست حسابی نخوندیقطعا یه دلیلی داره دیگه چرا خودتو گول میزن ...

خوندم اما ی شخصیت کمالگرا دارم 

احساس می کنم اونطور که باید نتونستم و نخوندم

ولی شده کارم به بیمارستان هم کشیده